Cum putem adăuga confort și stil zonelor de relaxare

Dacă camera de zi este o zona nu foarte spațioasă sau doriți să schimbați fotoliul pentru a crea mai mult spațiu de șezut, un puf grozav este piesa de accent perfectă. Fotoliile de tip puf nu sunt doar pentru spații de joacă și camere pentru copii și suntem încântați de asta, deoarece acest tip de fotoliu este destul de confortabil. Un fotoliu puf poate arăta destul de frumos în dormitoare dar și în sufragerie – cheia este de modul în care reușim să îl integrăm în stilul camerei. Cum încorporăm un puf într-un spațiu astfel încât să arate sofisticat și confortabil? Citiți mai departe apoi pregătiți-vă să vă relaxați.

Luați în considerare paleta de culori a camerei

În primul rând veți dori ca noua piesă de mobilier să se integreze bine cu stilul deja existent. Alegând un puf care este deja în paleta de culori a camerei va complimenta textilele deja existente în cameră. Un puf din piele naturală este o alegere potrivită pentru majoritatea stilurilor. Este atemporal și o piesă de accent pentru orice cameră.

Adaugă textura unui spațiu

Gândiți-vă la obiectivele pe care încercați să le îndepliniți atunci când încorporați un astfel de fotoliu în decor. Pufuri sau perne de podea sunt o modalitate excelentă de a adăuga textura unei camere. Pentru a crea un impact mai mare puteți opta a lua o pereche de perne de podea pufoase din lână. Textura, culorile vii și confortul pe care îl oferă pernele de podea vintage marocane sunt doar câteva din motive pentru care ar trebui să luați în considerare acest tip de loc de șezut. Curând va fi cel mai râvnit loc din casă printre adolescenți și copii mici.

Fii atent la alegerea țesăturii

Deoarece cei tineri au tendința de a gravita spre scaunele de tip puf atunci când se relaxează, veți dori să optați pentru un material care este ușor de curățat, în cazul în care mâinile lipicioase lasă o pată! Optarea pentru țesături lavabile este o necesitate deoarece copii au tendința de a mânca în timp ce stau pe pufuri și vrei să fii sigur că îi poți curăța cu ușurință!

Colț plin de dragosteSă nu uităm scopul acestora, acela de a adăuga confort unei zone a casei. Dacă dorești să creezi un spațiu relaxant pentru a te retrage într-un colț al camerei pentru a te bucura de noua ta carte, atunci să nu uităm de alte elemente potrivite pentru a crea un astfel de spațiu. Amplasarea unei unui puf sau perne de podea lângă un fotoliu adaugă confort pentru picioarele tale. Pentru un plus de confort, un covor blana de oaie pufos poate fi așezat pe fotoliu. Ceaiul este gata iar tu ești pregătit pentru ora de lectură.    

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!