Cum poți să folosești lenjerie provocatoare să-ți îmbunătățești viața intimă

Ultimul update Marți, 31 august 2021, 20:26

Simți că viața ta intimă nu mai este cum a fost? Ți-ai dori să poți reaprinde scânteia de la început, când aveai parte de mai multă pasiune și imaginație cu partenerul tău? În acest caz, ai nevoie de lenjerie provocatoare.

Vezi tu, majoritatea relațiilor ajung să sufere în acest sector, și nu pentru că iubirea sau atracția au dispărut, ci mai degrabă pentru că v-ați obișnuit unul cu celalalt și cu viața în doi. Astfel, ce a fost când pasiune arzătoare s-a transformat, în timp, în cenușă rece.

De cele mai multe ori când privirile vi se întâlnesc în dormitor seara, este după o zi lungă la muncă. Ești obosită, părul îți este încă umed după duș și tocmai ce ți-ai pus o pijama, cu părți ce cu siguranță nu se asortează, dar este incredibil de comfortabilă. Dacă te gândești mai bine la toate astea, îți poți da seama cu usurință că este opusul a ceea ce înseamnă să fii sexi. Nu arăți în cea mai bună formă. Nu arăți nici măcar interesată de ceva intim, din moment ce ai ales o pijama comodă. Aici intră în scena asa numita lenjerie intimă sexi, capabilă să resusciteze viața ta intimă și să aducă înapoi ceva de lipsește de ceva vreme bună, mai precis entuziasmul, posibilitatea și senzațiile noi.

O gama variata de lenjerie sexy pentru dama o poti gasi online pe Eva Noir, produsele sunt de calitate superioara si apartin brandurilor populare din Polonia si Italia care folosesc materiale inalt calitative, perfecte pentru a fi purtate in scopul îmbunătățirii relatiei de cuplu. 

Cum poți să folosești lenjerie provocatoare să-ți îmbunătățești viața intimă

De ce bărbaților le place lenjeria intimă sexy

Dacă tu, ca multe alte femei, te gândești la lenjerie sexy de dama doar la ocazii speciale, află că greșești atunci când faci asta. Lenjeria este mult mai mult decât un obiect purtat ocazional. Atunci când înțelegi că aceasta îi “vorbește” bărbatului tău atunci când o porți, percepția ta se va schimba pentru totdeauna.

Atracția bărbaților față de lenjeria intimă sexi este explicată destul de simplu de știință. Atunci când văd o astfel de lenjerie pe partenerele lor, în comparație cu lenjeria obișnuită și comodă, creierul lor anticipează automat existență unor momente intime. Mai mult decât atât, aceste momente se preconizeaza a fi mai intense și mai interesante, ceea ce explică de ce dorința este stârnită atât de repede iar nivelul de intensitate este mai ridicat decât de obicei. Așadar, mai mult ca sigur că vei stârni o reacție favorabilă din partea partenerului tău dacă vei alege să porți lenjerie provocatoare.

Cum poate lenjeria sexy de damă să rămână specială dacă o porți des?

Până la urmă, doamnelor, acesta este țelul urmărit. Îți dorești să arăți bine și atunci când mergi la culcare, mai des decât poate realizezi, în special dacă dorești ca viața intimă să fie de calitate. De exemplu, chiar dacă îți plac clătitele, să mănânci clătite zilnic va deveni plictisitor după o vreme. Dar, asta se poate schimba dacă de două ori pe săptămână te vei bucura de clătite cu ciocolată. Vei aștepta cu nerăbdare momentul, cu siguranță.

Ce legătură are asta cu lenjeria provocatoare? Lenjeria intimă sexi nu este toată la fel. Există diferite materiale pe care le poți alege și pe care le poți folosi în funcție de jocurile din dormitor sau de sentimentele pe care dorești să le insufli partenerului tău. Pielea neagra, de exemplu, merge bine cu o pereche de cătușe.

Pe măsură ce studiezi diferite materiale, gândește-te și la stiluri diferite. Corsetele sau sutiene sexy cu multă dantelă sunt extraordinar de bune pentru preludiu, din moment ce îl stârnesc din punct de vedere vizual. Uite așa reușește lenjeria intimă bine aleasă să condimenteze momentele intime dintre parteneri și să stârnească dorință chiar și atunci când pare că ea lipsește.

Ca și regulă, sau sfat, alternează zile de lenjerie sexy cu zilele în care porți pijamale confortabile. Atunci când ai chef de anumite jocuri în dormitor, îmbracă-te astfel încât să comunici dorința ta partenerului tău. Efectul dorit nu va întârzia să apară.

Bărbații se bazează mult mai mult pe vizual decât femeile, de aceea astfel de metode funcționează întotdeauna. Așadar, nu te complace în situații în care viața intimă nu mai este satisfăcătoare sau pare că îi lipsește pasiunea, când poți lua tu frâiele și pregăti terenul pentru experiențe noi și mai interesante. Toate acestea sunt posibile atunci când alegi lenjerie provocatoare, în locul pijamalelor de zi cu zi. Chiar și o pereche de chiloți sexy de damă poate avea un efect destul de mare în stârnirea dorinței masculine.

Sursa foto: freepik.com

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!