Cu bebele la festival? Folosește căști antifonice pentru bebeluși!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 septembrie 2021, 14:53

Vrei să mergi cu bebele la festival sau la vreun concert? De ce nu? Dacă ai devenit părinte, nu înseamnă că trebuie să renunți la micile bucurii ale vieții și la lucrurile care îți plac, ci doar să te adaptezi noului stil de viață. 

Poți profita din plin de ultimele zile însorite și de evenimentele în aer liber, căci acum ai soluția perfectă pentru a-l proteja pe cel mic de pericolul zgomotului puternic: folosește casti antifonice bebelusi.

De ce să alegi să-l protejezi pe cel mic cu căști antifonice pentru bebeluși?

Daunele provocate auzului se acumulează în timp și sunt ireversibile. Această deteriorare este cunoscută sub denumirea de pierdere auditivă indusă de zgomot (NIHL). Chiar și participarea celui mic la un eveniment zgomotos, precum un concert sau nuntă/ botez, poate provoca pierderi de auz, dacă este prea puternic.

Trebuie să știi că cei mici au auzul mult mai sensibil decât adulții, deoarece oasele craniului lor sunt mult mai subțiri, iar auzul lor este ”nou” și nedeteriorat.

Astfel, cel mai bine pentru evitarea și prevenirea pierderii auzului este să alegi să-i protejezi pe cei mici cu căști antifonice pentru bebeluși. Acestea sunt nu numai utile, ci reprezintă si un accesoriu foarte cool, care poate completa outfitul celui mic.

Cu bebele la festival? Folosește căști antifonice pentru bebeluși!

Căști antifonice pentru bebeluși – când trebuie folosite?

Orice zgomot ce depășeste 85 de decibeli reprezintă un risc pentru sănătatea bebelușului sau a copilului și necesită purtarea de antifoane. Pierderea auzului indusă de zgomote puternice poate apărea după doar câteva minute, dacă nu se folosește protecție auditivă. Astfel, este recomandat ca cei mici să poarte căști antifonice pentru bebeluși și copii oricând se confruntă cu zgomote puternice, indiferent de eveniment, lucrare sau activitate.

De ce trebuie să ții cont când le achiziționezi?

Atunci când alegi antifoane pentru cei mici, este recomandat să ții cont de câteva aspecte, precum:

– să fie ajustabile, astfel încât să se potrivească perfect peste urechile și capul copilului;

– să-i asigure tot confortul necesar în timpul purtării;

– să nu ocupe mult spațiu în bagajul celui mic.

Magazinul online buy4baby.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de casti antifonice bebelusi și copii, cu un design foarte colorat și atrăgător. Căștile pe care le vei regăsi în ofertă sunt prevăzute cu burete de protecție și o bandă din plastic căptușită, astfel încât să poată fi strânse cu ușurință și să nu ocupe mult spațiu în geantă.

Ce trebuie să mai știi despre căștile antifonice?

Antifoanele pentru copii sunt special concepute pentru cei mici, astfel încât ele pot fi folosite pentru diminuarea intensității sunetelor, pentru protecția fonică, dar nu blochează complet sunetul. Astfel, cei mici pot fi protejați de zgomotul puternic de la diverse evenimente, concerte, artificii, petreceri sau călătorii, iar părinții se pot bucura de acestea și în noua formulă.

Pe de altă parte, este posibil ca cei mici să nu accepte din prima aceste căști, așa că se recomandă un timp de acomodare cu produsul. Acomodarea se poate face simplu, prin joacă, astfel că ai putea proba căștile pe o jucărie de pluș. Este important de știut faptul că antifoanele pentru copii pot fi purtate și de un adult, datorită posibilității de alungire a bandei căptușite.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!