Compleul sport – confort în timpul antrenamentelor intense și fashion statement în restul zilei 

Secolul 21 a adus cu sine o adevărată revoluție în ceea ce privește lumea modei. Dacă până acum regulile de fashion erau sfinte și doar cei mai mari designeri aveau „permisiunea” să le încalce, în anul 2022 aproape orice este permis atât timp cât îți reprezintă personalitatea. 

Compleul nu mai este doar o combinație de taior și fustă, acesta a traversat limitele și a ajuns în lumea sportivă. În acest moment numim compleu orice combinație de două articole. De la clasicele treninguri până la seturile de fitness din zilele noastre, un compleu sportiv modern poate fi folosit atât pentru antrenamente intense cât și pentru ieșiri în oraș alături de cei dragi. 

Tu știi ce set fitness de damă îți reprezintă cel mai bine personalitatea? 

Există atât de multe compleuri sport de damă disponibile pe piață încât suntem tentate să achiziționăm câte un articol din fiecare model, culoare și textură. Cu toate acestea, chiar dacă ne place foarte tare un anumit set, nu orice combinație de materiale și forme ni se potrivește cu adevărat. 

Primul aspect de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un compleu fitness este croiala. De exemplu, pantalonii cu talie înaltă se potrivesc mai degrabă celor care vor să creeze o siluetă suplă, fiind foarte utili pentru a crea un efect vizual de alungire. Ai grijă la imaginea de ansamblu și alege întotdeauna piese care te avantajează. 

Mai mult, materialul din care setul ales de tine este confecționat trebuie să fie de calitate, ușor elastic și potrivit atât pentru activități sportive cât și pentru plimbări ușoare și ieșiri în oraș. Alege bluze cu mâneci lungi pentru a rămâne confortabilă în serile răcoroase sau bustiere/bluze cu mâneci scurte atunci când te antrenezi intens și trebuie să controlezi bine fiecare mișcare. 

Compleul sport monocrom pentru un stil clasic, minimalist 

Multe femei sunt de părere că simplitatea este cea mai mare dovadă de rafinament. Atunci când această opinie se potrivește cu personalitatea posesoarei, rezultatul poate fi unul spectaculos. Dacă te regăsești în această formulă, alege un compleu monocrom și vei surprinde pe toată lumea din jur. Alege negru sau vișiniu pentru un stil clasic sau culori pastelate pentru o eleganță subtilă. 

Compleul sport în mixuri de culori 

Personalitățile ludice și extroverte trebuie să își arate spectacolul interior în permanență, motiv pentru care, de foarte multe ori, aleg să se exprime prin intermediul hainelor. Compleurile fitness în mixuri de culori sunt mai mult decât perfecte pentru astfel de persoane deoarece reprezintă o alegere simplă și ușor de purtat în fiecare zi. Acestea exprimă personalitatea puternică a posesoarei, dar îi permit și să aibă timp să se ocupe de lucrurile mult mai importante în viața ei. Oamenii de acest fel au foarte multe lucruri de făcut și nu au mult timp la dispoziție să se gândească la ce trebuie să poarte în fiecare zi. Ai încredere într-un compleu perfect pentru orice ocazie și canalizează-ți energia debordantă la job sau pentru momentele frumoase alături de cei dragi.

Treningurile moderne, o reinterpretare a costumului sport clasic 

Zilele răcoroase au nevoie de un outfit care să arate excelent, să țină de cald, să fie foarte ușor de îmbrăcat și să se potrivească cu accesoriile fiecăreia dintre noi. Treningurile moderne din materiale potrivite temperaturilor ușor scăzute precum catifeaua sau bumbacul au croială neutră și, în funcție de accesorizare, se potrivesc oricărui stil. Alege nuanțe pământii precum bejul, vișiniul, negrul sau griul pentru treningurile de toamnă și păstrează efervescența verii cu culori vesele precum roșu, galben, blue sau violet în ultimele zile ale acestui anotimp. 

În concluzie, compleurile sport și treningurile moderne sunt variante extrem de versatile și utile de haine sport pentru femei care vor să își ducă la capăt toate responsabilitățile zilnice, dar și să arate excelent atunci când fac acest lucru. Vrem sau nu vrem, hainele ne ajută să ne exprimăm personalitatea și starea de zi cu zi și participă la crearea unei prime impresii în societate. 

În același timp, femeia modernă nu are timp să se gândească prea mult la outfituri complicate. Un compleu fitness sau un trening dintr-un material călduros sunt variante care nu te vor dezamăgi niciodată. Îmbracă un astfel de compleu în fiecare dimineață și ține pentru tine secretul unui outfit perfect cu efort minim! 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!