Chic la preț mic – Cum să profiți de codurile de reducere

De Unica.ro, pe

Știi momentul acela când te îndrăgostești imediat de o rochie însă nu ai buget alocat pentru astfel de pofte?Ce ar fi să schimbi puțin macazul și să te reorganizezi puțin pentru a te putea bucura și de aceste lucru neimportante dar care îți aduc un plus de bucurie.Setează-ți obiectie  modeste, de care te poți ține. Dacă îți dorești o geantă Chanel însă trebuie să strângi salariul pe un an întreg, probabil nu este cea mai accesibilă variantă.

În tendințe cu buget redus

Tendințele se schimbă des, colecțiileși mai des. Astfel este foartegreu să fi aimereu în garderoba cele mai noi piese deoarece nu sevor încadra în buget. Altfel, poți opta pentru ate inspira din cele mai noi colecții ale caselor de modă și să achiziționezi produse similare ca linie, dar din magazine cu prețuri accesibile. Caută cod reducere Sinsay pentru a găsi celemai bune promoții. Adesea au livrare gratuită,iar prețurile sunt foartebune. Codurile de reducere sunt de -10%, 15% sau 30%, ori mai mari cu ocazii speciale precum Black Friday. Transportul gratuit esteși acestea sub formă de cod și îl găsești pe homepage.

Cele mai trendy rochii de vara trecută au fost cele furou. O rochie satin tip furou trebuie să ai în garderobă, iar acum că vremea nu este foarte bună este momentul ideal pentru a face cumpărături la reducere. Caută pe Answear, Dyfashion sau Starshiners  codurile de reducere pentru a prinde piesele cool înafara sezonului.

Salon la tine acasă

De când cu pandemia foarte multe doamne s-au ambiționat să reducă din cheltuielile lunare și să investească într-un kit de unghii. Astfel manichiura poate fi făcută acasă fără probleme precum găsirea unui loc de parcare la salon, timpul pierdut în trafic, găsirea orei perfecte pentru programare etc.Investiția inițială se scoate după primele 2 luni mai ales dacă ai luat un kit de bază Sensopro sau Bluesky cu un cod de reducere sau la opromoțiespecială.Produsele sunt foarte bune și ușor de folosit. Practic ai nevoie doar de câteva lacuri semipermanente sensopro, o lampă, pile și un primer dacă vorbim de oja semipermanentă și nu de gel. Poate până la urmă dorința de a profita de reduceri și de a câștiga timp duce la o mică afacere în viitorul apropiat. Nimic nu este complicat mai ales dacă te și pasionează.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!