Cerceii: un accesoriu potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați

Cine ar fi crezut că un simplu accesoriu poate oferi ținutei tale o notă distinctă, personalizată sau un aer modern? Chiar așa stau lucrurile, iar din categoria accesoriilor care au această putere de a schimba o ținută fac parte cerceii, accesoriu pe cât de mic, pe atât de puternic. Iar de puterea de schimbare pe care o au cerceii în ținută se pot bucura atât femeile, cât și bărbații.

Dificultatea poate veni, însă, atunci când este vorba de alegerea perechii potrivite de cercei pe care să îi asortezi la ținutele tale. Cum faci această alegere și de ce cerceii reprezintă un accesoriu pe care trebuie să îl folosești la ținutele tale zilnice sau de ocazie vei afla din acest articol. 

De ce să alegi acest accesoriu pentru completarea ținutelor tale?

În primul rând, pentru că așa cum se subînțelege din această întrebare, acest accesoriu are puterea de a completa o ținută, fie că este ea casual sau de ocazie. O simplă pereche de cercei poate oferi ținutei tale o notă personalizată, o notă distinctă, în stilul preferat. Poți alege perechea preferată de cercei dama cu care să oferi ținutei tale un plus de eleganță, cerceii care să ofere o notă șic ținutei sau chiar cerceii sau cercelul cu care să atragi atenția celorlalți. 

Poți purta cerceii atunci când vrei să fii altfel, atunci când vrei să oferi o pată de culoare ținutei sau atunci când vrei ca ținuta ta să capete un aer extravagant. De la cele mai simple modele realizate din materiale prețioase la modele complexe de cercei pe care să îi asortezi la ținutele tale sofisticate, gama din care poți alege este extrem de variată, la fel și vibe-ul pe care îl poți avea prin alegerea unui accesoriu de acest fel. 

Cum alegi cerceii potriviți?

Unei femei i-ar putea fi mai ușor să își aleagă cerceii potriviți, însă și această categorie de purtători se poate confrunta cu dificultăți prin prisma faptului că gama din care poate alege este extrem de variată. Iar atunci când ai atâtea modele din care poți alege, poate deveni cu adevărat greu să faci o alegere perfectă. 

Important este, însă, ca atunci când alegi cerceii potriviți, fie că este vorba despre modelele de cercei pentru femei sau de cercei barbati să ții cont, înainte de toate, de propriul stil, de propriile preferințe în materie de material, de culoare, de design sau de alte elemente caracteristice. 

Nu uita să verifici și care sunt ultimele tendințe în modă, mai ales dacă ești o persoană care dorește să fie mereu în pas cu ceea ce se poartă. îmbină, combină și alege accesoriul perfect cu care să îți completezi ținutele. 

La ce ținute poți purta cercei?

Nu există limite atunci când vine vorba de purtarea acestui accesoriu. Tocmai pentru că există atât de multe modele din care poți alege, ai șansa de a-ți accesoriza și ținutele de ocazie, și pe cele casual, și ținutele urbane și pe cele sportive. Cu toate acestea, pentru bărbați este potrivită mai degrabă purtarea unor cercei atunci când ținuta pe care o adoptă este una casual șic sau într-un stil urban. 

Cercei în formă de cruce sau cercei de tip șurub, model de cercei cerc, tijă sau bulină, alegerile pe care le pot face bărbații sunt numeroase, iar acest accesoriu poate oferi ținutei masculine nota dorită. 

Femeile au, într-adevăr, mai multe modele din care pot alege, iar fiecare alegere poate fi încărcată de semnificații. Tot ceea ce contează, fie că este vorba despre cercei pentru femei, fie că este vorba de cercei pentru bărbați, este să alegi accesoriul care ți se potrivește, accesoriul care te reprezintă și care exprimă în cel mai fidel mod personalitatea. 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!