Cele mai inspirate cadouri pentru iubitul tău

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 septembrie 2021, 00:50

Un cadou inspirat pentru iubitul tău poate fi simplu de ales prima, a doua sau a treia oară. Dar ce te faci când relația voastră s-a consolidat și au trecut deja destule zile de naștere, onomastici, aniversări sau alte sărbători. În plus, sigur l-ai surprinde și mai plăcut dacă i-ai oferi un dar fără vreo ocazie specială. Și totuși ce să alegi astfel încât să i se potrivească și să se bucure de cadoul și la propriu și la figurat. Prima regulă în alegerea unui cadou pentru partenerul tău este utilitatea. Bărbații sunt pragmatici, motiv pentru care sunt întotdeauna încântați de obiectele utile. A doua regulă este să te gândești la ce-i place lui, nu la gusturile tale. Un cadou pentru persoana dragă se alege obiectiv și independent de preferințele proprii. 

După ce am stabilit ceva două reguli de aur, iată și câteva idei de cadouri inspirate pe care i le poți face iubitului tău, în funcție de bugetul de care dispui:

Bilete la meciul echipei preferate

Care e cea mai mare bucurie pentru un bărbat? Să primească bilete la un meci de fotbal al echipei sale favorite, iar dacă i le dăruiește iubita lui, entuziasmul va fi și mai mare. Interesează-te când va avea loc următoare competiție sportivă și achiziționează din timp biletele. Dacă nu îți dorești neapărat să-l însoțești, oferă-i libertatea de a-și invita un prieten. În fond, e o activitate de bărbați. În funcție de bugetul pe care-l ai la dispoziție, poți merge mai departe cu această idee. Organizează un city break într-un oraș european, de exemplu, unde joacă o echipă mare de fotbal și du-l pe un stadion important. Bucuria va fi imensă! 

Un parfum de calitate

Una dintre ideile în materie de cadouri pentru iubit, cu care nu dai niciodată greș, este parfumul. Bărbaților le place să fie îngrijiți și să miroasă frumos, însă nu prea obișnuiesc să meargă prin magazine să-și aleagă favoritul. Optează pentru un parfum de calitate, pe care să i-l dăruiești, iar în acest fel își va aminti de tine ori de câte ori îi va simți aroma pe piele sau haine. De exemplu, parfumurile Tom Ford sunt o opțiune de luat în calcul. Atenție, însă! Alegerea parfumului pentru el trebuie să fie în ton cu gusturile sale. Nu-i lua un parfum dulce, dacă l-ai cunoscut folosind note fresh sau invers. 

Un gadget de ultimă generație

Tot din categoria entuziasmului la bărbați fac parte și gadgeturile. Dacă vrei să-i faci un cadou inedit, oferă-i un dispozitiv de ultimă generație, cum ar fi un smartwatch, o cameră video pentru bordul mașinii sau o pereche de căști wireless. Domnii sunt pasionați de tehnologie și cu un astfel de dar nu vei da greș. 

Haine pentru noul sezon

De obicei bărbații nu prea au răbdare să stea ore în șir prin magazine, să se uite printre rafturi și să probeze diverse modele de haine. Dacă și iubitul tău se numără printre aceștia, atunci sigur va aprecia și îți va fi recunoscător dacă îl vei ajuta cu reînnoirea garderobei pentru următorul sezon. Îi poți lua cămăși, tricouri, chiar și o jachetă modernă, dacă îi cunoști foarte bine preferințele în materie de haine, la fel și mărimea. Nu uita să păstrezi bonul în cazul în care unul dintre produse nu i se potrivește.  

Un salt cu parapanta

Pentru iubiții cu spirit aventurier nu exista cadou mai inspirat decât o porție serioasă de adrenalină. Dacă îl știi iubitor de orice e nou și inedit, atunci oferă-i în dar o astfel de experiență, cum ar fi un salt cu parapanta, bungee jumping sau un zbor cu balonul cu aer cald. Iar dacă îi împărtășești pasiunea pentru adrenalină, însoțește-l în aventură. Va fi distractiv și de neuitat pentru amândoi. 

Nu uita că orice cadou ai alege pentru iubitul tău, acesta trebuie să corespundă preferințelor lui. Oferă-i-l cu zâmbetul pe buze, pentru ca bucuria să fie completă! 

Sursa foto: pexels.com

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!