Cele mai bune parfumuri de lux pentru vara 2022

Ultimul update Joi, 28 iulie 2022, 15:15

Iată că vara a sosit și lumea parfumurilor a continuat să se miște într-un ritm impresionant și chiar exorbitant de rapid. După cum se întâmplă în fiecare an și în 2022 designerii au creat noi parfumuri foarte interesante. 

În ultima perioadă de timp s-a pus mai mult accent pe ingredientele naturale la parfumuri, pentru că sunt mai bune decât cele sintetice. Consumatorii au arătat o preocupare mai mare pentru calitatea parfumurilor și a ingredientelor folosite. 

Tot mai multe mărci discută deschis despre valoarea ingredientelor naturale și sintetice și despre tehnologiile inovatoare. Marile case de parfumuri din lume au folosit de exemplu tehnolgii moderne pentru a capta diferite parfumuri (ale lucrurilor sau ale locurilor) în scopul de a le recrea în laborator și a le folosi în realizarea unor parfumuri noi.  

Din categoria celor mai bune parfumuri de lux fac parte produsele Gucci Guilty dedicate exclusiv femeilor independente, moderne, care au încredere în ele și nu se tem de nimic. Aceste parfumuri sunt exclusive, elegante și apreciate de femeile încrezătoare ce vor să arate lumii natura lor seducătoare. Combinațiile de ingrediente folosite de acest brand creează parfumuri unice, de lux, încântătoare. În plus și designul modern al fiecărui tip de parfum din colecția Gucci arată senzațional și va încânta orice femeie. 

Vezi și: Top 10 – cele mai scumpe parfumuri din lume

Cele mai bune parfumuri de lux pentru vara 2022

Și parfumurile celebrului designer Christian Dior impresionează în acest an. Acestea sunt intense, seducătoare, perfecte pentru orice ocazie. 

Alte tendințe în acest univers al parfumurilor pentru a sărbători vara în 2022 se referă la parfumurile puternice și delicate în același timp, de marcă Miller Harris, perfecte pentru zilele mai calde. 

În vara acestui an sunt în trend notele îndrăznețe și calde florale, cum sunt acelea de iasomie. Parfumierii folosesc uneori chiar două soiuri de iasomie pentru a crea iluzia de prospețime delicată combinată cu note din lemn prețios, de cedru, santal sau agarwood. 

În general iarna se folosesc parfumuri mai intense, însă vara acestea trebuie înlocuite cu parfumuri florale, care par să ne poarte în regiuni frumoase și calde al pământului. Numeroase branduri au atras atenția prin colecții de parfumuri disponibile în mai multe variante captivante și care se diferențiază prin combinațiile lor de ingrediente subtile și sofisticate. În plus, acestea sunt incluse în sticluțe foarte frumoase și elegante, pe care orice femeie ar vrea să le aibă pe masa de toaletă. 

În 2022, parfumurile de primăvară sunt un amestec de note florale și tonuri de lemn prețios. Acestea se potrivesc femeilor active, cărora le place să-și atingă scopul dorit, să facă față cu brio la noi provocări și să aibă un parfum care să impresioneze mereu, indiferent de situație.

Cele mai bune parfumuri de lux pentru vara 2022

Anul 2022 vine și cu parfumuri noi pentru bărbați, cum sunt acelea de marcă Gucci Guilty, bine alese, ca o completare perfectă a stilului. Clasamentul celor mai bune parfumuri pentru bărbați pentru sezonul cald de primăvară-vară include produse de lux, precum: Chanel Allure Homme Sport, Versace Man Eau Fraiche, Carolina Herrera 2012, sau Calvin Klein Eternity Summer for Men.  

În zilele foarte însorite este bine de evitat căldura intensă și ar trebui folosite parfumuri care creează note florale și de condimente ce rămân bine pe piele. Bărbații aleg în general parfumuri fresh, revigorante, care îi interesează din mai multe puncte de vedere și anume: sunt mai atractive, sunt durabile și se mențin pe piele chiar și sub influența căldurii. 

Există parfumuri de lux care sunt de înaltă calitate și care supraviețuiesc chiar și căldurii ridicate din zonele cu deșert. Prin folosirea acestor parfumuri de brand te poți simți destul de bine și în zilele caniculare. În general în sezonul cald se evită parfumurile grele care par să accentueze senzația de căldură. Acestea se înlocuiesc cu parfumuri ușoare, proaspete, cum sunt acelea cu note florale sau de citrice. 

Cele mai revigorante și energizante sunt parfumurile cu note de arome florale sau care sunt asociate cu briza mării. Acestea pot include note de petale de iasomie, citrice, mosc alb. Un parfum de calitate, tipic, foarte proaspăt te va ajuta să faci față perfect provocărilor din timpul zilei. Dacă parfumul este și persistent, cu siguranță acesta este un plus. Notele de bergamotă și lămâie pot crea întotdeauna parfumuri interesante și senzuale. 

Vezi şi cele mai bune parfumuri sub 500 de lei pentru femei!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!