Ce inele alegi pentru degete scurte și groase

Inelele sunt bijuterii extraordinare, care ne înfrumusețează mâinile, indiferent de forma pe care o au, dar cu condiția să fie alese corect. Multe femei care au degete scurte și groase cred că inelele le scot și mai mult în evidență această trăsătură, însă este o impresie greșită. Dacă modelul inelului este ales corespunzător, se va crea efectul elegant de alungire și mâna va arăta extraordinar.

În cele ce urmează îți vom spune ce inele trebuie să alegi dacă ai degete scurte și groase.

Sunt mai multe modele de inele care avantajează acest tip de degete, deci, ai de unde să alegi 🙂 Îți spunem din start că, dacă ești în această situație, inelele pe care trebuie să le alegi pentru tine sunt unele cu volum. Dacă ai nevoie de inspirație, poți consulta magazinele online de bijuterii și vei descoperi modele senzaționale, care vor face orice mână frumoasă.

Inele late

Inelele late creează un impact vizual care favorizează persoanele cu degete scurte și groase. Alege un model care să aibă și părțile laterale late și mâna va avea un aspect frumos, elegant. Vei spune că un inel cu volum atrage și mai mult atenția. Da, așa este, însă va atrage atenția asupra lui și mai puțin asupra degetelor. Iar în ansamblu, aspectul este cel așteptat. Este de dorit să eviți orice inel subțire, pentru că abia acesta îți va evidenția trăsătura pe care vrei s-o maschezi, potrivit Jewelry Wise

Inele cu pietre mari

Inelele cu pietre mari sunt modele care, de asemenea, îți vor veni bine. Forma și culoarea pietrei le poți alege în funcție de preferințele tale – ea este mai puțin importantă. Totuși, o piatră ovală, poziționată pe lungimea degetului, va arăta mai bine, iar efectul de alungire va fi accentuat. De asemenea, evită pietrele supradimensionate – ele trebuie să fie mari și-atât 🙂

Inele asimetrice

Fie că au modele geometrice sau florale, inelele asimetrice, de dimensiuni medii, sunt potrivite pentru tine. Cu cât modelul este mai neobișnuit, cu atât mai bine. Este recomandat ca partea vizibilă a inelului să fie alungită. 

O altă discuție este legată de tipul de metal din care să fie realizate inelele pentru o persoană cu degete scurte și groase. Noi îți spunem că este mai puțin important – alege exact ceea ce îți place și crezi că te caracterizează.

Și, în final, mai avem o recomandare: lasă-ți unghiile să crească un pic și dă-le o formă ușor ascuțită către vârf. Manichiura de acest fel are și ea un efect de alungire a mâinilor.

Foto: Pexels

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!