Arăți perfect în orice context cu articolele Astrid Shop

De pe
Arăți perfect în orice context cu articolele Astrid Shop

Evenimentele importante din viață ta sau a celor dragi impun ținute pe măsură. Știm că poate fi foarte dificil să iți găsești rochia perfectă, care să te avantajeze din toate punctele de vedere și să potrivească cu locația, tematică și alte astfel de detalii.

Tocmai pentru a-ți simplifică puțin muncă, în colecția Astrid Shop te așteaptă o selecție impresionantă de rochii de ocazie, unde cu siguranță că o vei găsi pe cea mai potrivită pentru tine.

Materiale prețioase de cea mai bună calitate

Arăți perfect în orice context cu articolele Astrid Shop

Atunci când cumperi o rochie Astrid știi cu siguranță că faci o investiție de lungă durata, de care te vei putea folosi ani la rând. Alegem doar țesături rezistente și atractive, îmbinate cu îndeletnicire de persoane talentate. Fiecare cusătură, îmbinare și tăietură este realizată la milimetru, iar aplicațiile, detaliile și ornamentele unice sunt realizate manual, pentru a putea rezultă o rochie cât mai aproape de perfecțiune.

Modele pentru toate gusturile

Maxi, midi sau mini, clasice sau moderne, de zi sau de seară, simple sau cu multe detalii ornamentale, cu siguranță cel puțin una dintre rochiile Astrid îți vă satisface toate preferințele. La o simplă privire de ansamblu pe site, îți vor sări în ochi fără doar și poate culorile deosebite, detaliile speciale, pietrele prețioase, croiurile și accesoriile atașate.

Pentru acelea care își doresc o rochie lungă până în pământ, variante precum Christie, Chelsea, Charlotte sau Goldie sunt ideale. Mulate pe corp, ample, fluide sau cu un șliț îndrăzneț, fiecare dintre ele are ceva special, dar cu siguranță partea de sus este cea care impresionează. Pe un singur umăr, cu umerii căzuți, cu anumite detalii transparente, pietre prețioase sau pene, nu ai cum să nu fii impresionat.

Dacă te simți mai confortabil și mai liberă într-o rochie scurtă, să știi că nu vă trebui să renunți la elegantă și rafinament. Îți propunem modele parte peste parte, în culori metalice sau bijuterie, cu aplicații strălucitoare, care să atragă orice privire. Cu corset, bretele subțiri, detalii din puf sau pene, o astfel de rochie cu siguranță te vă scoate din anonimat.

Pentru evenimentele de zi, care nu sunt la fel de pretențioase, variantele midi, ample și fluide, cu siguranță te vor scoate din orice încurcătură. În culori vibrante și vesele și cu anumite detalii menite să aducă un plus de elegantă, aceste rochii sunt definiția feminității.

Arăți perfect în orice context cu articolele Astrid Shop

Raport calitate-preț de neratat

Costul pentru o rochie specială poate atinge valori greu de conceput. Acest lucru nu se întâmplă și în cazul celor de la Astrid. Ne dorim să îți propunem variante cât mai accesibile pentru a te putea simți specială oricând îți dorești, fără să faci un efort financiar foarte mare în acest sens. Prețurile sunt stabilite la un nivel mediu, care să acopere cheltuielile de producție, fără să îți creeze impedimente în achiziție. Ne place să îl numim compromisul ideal pentru ambele părți.

Comandă acum rochia preferată

Nu îți fie teamă să cumperi online rochia pentru eveniment. Poți fi sigură de faptul că îți vă veni perfect dacă alegi să consulți cu grijă tabelul de mărimi. Acolo vei găsi toate măsurătorile pe care trebuie să le faci pentru a fi sigură că alegi dimensiunea corectă. În plus, ai și o poză de prezentare că referință, unde sunt menționate înălțimea și punctele de maximă importantă ale modelului, plus măsură rochiei pe care o poartă, pentru a-ți putea face o idee despre cum se va potrivi pe ține. Livrăm în toată țara, prin curier rapid, astfel încât să ne asigurăm că îți vei primi rochia preferată în cel mai scurt timp.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!