Alteas One Net 35 kW, centrala Ariston care i-a „cucerit“ pe români!

Piața românească de produse pentru încălzire și apă caldă cunoaște o dezvoltare permanentă, astfel încât consumatorii au posibilitatea de a se informa și de a alege în deplină cunoștință de cauză cele mai bune soluții pentru locuința proprie. 

În dorința de a avea parte de un confort sporit, indiferent de anotimp și de vremea de afară, un număr tot mai mare de români alege să investească într-o centrală Ariston de ultimă generație, iar această opțiune este apreciată inclusiv de către experții în domeniu. 

Printre modelele care se bucură de succes și de apreciere deplină se numără Alteas One Net cu capacitatea de 35 de kilowați, ale cărei caracteristici reprezintă tot ceea ce își poate dori un utilizator pretențios. 

Centrala Ariston Alteas One Net – caracteristici generale

Echipamentul beneficiază de tehnologie de condensare nouă și patentată, putând fi folosit atât pentru încălzire, cât și pentru prepararea apei calde menajere în regim instant. Cu puterea de 35 de kilowați și tiraj forțat, se încadrează în clasa energetică A. Se amplasează mural, are panou frontal și o interfață din sticlă neagră. 

La achiziționarea produsului, în pachet se află următoarele elemente: 

• centrala Ariston Alteas One Net 35;

• un termostat cu control prin internet și conexiune prin fir;

• o sondă externă cu conexiune prin fir. 

Centrala Ariston Alteas One Net – funcțiile care asigură confort deplin

Datorită utilizării unei tehnologii de ultimă oră, echipamentul este dotat cu o serie de funcții care oferă o experiență deosebită, după cum urmează: 

• funcția Auto permite reglarea automată a încălzirii în funcție de trei senzori interni și de unul exterior; 

• funcția Confort face posibilă reducerea timpului necesar pentru încălzirea apei calde menajere; 

• funcția Autodiagnoză activă presupune creșterea nivelului de informare despre eventualele erori sau probleme;

• cu ajutorul funcției Timer Programming devine posibilă setarea încălzirii programate zilnic și săptămânal direct de la afișajul cazanului de pe perete;

• echipamentul este pregătit pentru funcția Ariston Net, cu modul Wi-Fi inclus în placa electronică a centralei;

• tehnologia BusBridge Net este concepută astfel încât să facă posibilă integrarea și combinarea mai multor produse ale aceleiași firme și mai multe surse de energie, pentru optimizarea consumului. 

Centrala Ariston Alteas One Net – sistemul de aprindere

Inovatorul Ignition System cu control automat al arderii și al tipului de gaz garantează performanțe constante pe toată durata de viață a cazanului, precum și control și siguranță sporite.

Alteas One Net 35 kW, centrala Ariston care i-a „cucerit“ pe români!

Sistemul inteligent este auto-adaptabil la diferite situații, sporind robustețea instalației și reducând nivelul de zgomot. Arderea este monitorizată continuu, pentru a detecta prompt eventuale situații anormale ori periculoase. Sunt înregistrate condițiile de obstrucție a gazului, în funcție de care sunt adaptați parametrii, pentru a evita situații de ardere defectuoasă și a asigura o ardere constant bună. 

Datorită combinației între tehnologia cazanului și a accesoriilor acestuia, este folosită doar energia necesară, fără pierderi. Această eficiență permite realizarea unor economii consistente și, în același timp, protejarea mediului înconjurător. 

Centrala Ariston Alteas One Net cu puterea de 35 de kilowați reprezintă, în concluzie, una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poți face în acest moment. Va funcționa bine timp îndelungat, iar cei dragi te vor felicita pentru alegerea inspirată, care garantează confortul și armonia!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!