Alegerea cerceilor potriviți în funcție de coafură

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-taking-selfie-458766/

Îți place să accesorizezi fiecare ținută cu bijuteriile potrivite? Cel mai probabil, porți și cercei, unele dintre cele mai cunoscute accesorii. Cu ajutorul lor, îți pui în valoare trăsăturile feței și complimentezi fiecare outfit. Dacă vrei însă un look perfect, nu uita să alegi cerceii în funcție de coafură. Cum faci asta? Iată care sunt recomandările noastre pentru cerceii perfecți, în funcție de modul în care îți aranjezi părul!

Cercei pentru păr scurt

Femeile care au părul scurt sau se bucură de o tunsoare în stil pixie au nevoie de accesorii îndrăznețe, care se potrivesc de minune cu această coafură. Astfel, cei mai recomandați sunt cerceii statement și masivi. Dacă ai o tunsoare pixie, apelează la cerceii Pandora cu forme rotunde sau rectangulare, modele care-ți încadrează perfect forma feței.

Totodată, dacă nu iubești cerceii masivi, optează pentru unii simpli, cu perle, care se închid cu șurub. Fiindcă părul scurt lasă lobii urechilor descoperiți, toată lumea îți poate admira bijuteriile preferate!

Cercei pentru tunsori medii

Nu te coafezi, dar ai o tunsoare medie, până la umeri sau până la bărbie? În acest caz, ai avantajul că poți purta aproape orice tip de cercei. Alege-i doar după preferințele personale și hainele pe care le porți.

Poți miza pe o pereche de cercei lungi sau îndrăzneți prin formă și culoare sau pentru modele mici, în funcție de ocazie. Vrei ca modelele purtate să fie vizibile? Poartă părul după urechi. Dacă vrei să adopți o tunsoare stil bob, ar fi bine să porți cercei care nu depășesc lungimea părului.

Cercei pentru păr ondulat sau drept

Specialiștii recomandă ca femeile cu părul drept sau ondulat să poarte cercei opuși texturii podoabei capilare. De pildă, cele cu părul lung și drept se pot orienta către cerceii curbați sau modelele candelabru. În schimb, doamnele și domnișoarele cu păr creț vor fi încântate de cerceii drepți și lungi, care arată minunat, indiferent de eveniment.

Cercei pentru păr lung

Pentru un păr lung, pe care nu obișnuiești să-l coafezi, cerceii nu vor fi atât de vizibili. Totuși, merită să incluzi în colecția de bijuterii și o pereche de cercei mari, tip candelabru, care să te pună în valoare. Găsești numeroase modele de cercei lungi pe care să-i asortezi la diferite ținute, în funcție de metalul pe care îl preferi sau de culoarea care te reprezintă.

Cercei pentru păr prins în coadă

Îți place să porți părul strâns într-o coadă? Acest tip de coafură îți oferă șansa de a purta accesorii diferite. În ceea ce privește cerceii, merită să pui accent pe modelele rotunde, care pun în evidență un look simplu. La fel de potriviți sunt și cerceii supradimensionați sau modelele lungi, care creează un aer relaxat, dar elegant.

Cercei pentru păr prins în coc

O altă coafură cool este cocul, apreciat de către femeile de toate vârstele. Dacă vrei să încerci o astfel de coafură, este recomandat să investești în cercei mici sau în modele care se prind pe lobul urechii.

Ai o față rotundă? Încearcă și varianta cerceiilor cu linii drepte, care se potrivesc în orice sezon.

Cercei pentru păr împletit

Ești fana coafurilor hippie sau a celor boeme, încărcate de romantism? Atunci trebuie să-ți împletești părul, pentru o coafură ideală! Fie că mergi la o petrecere în aer liber sau pur și simplu la plimbare, complimentează acest tip de coafură cu cercei lungi, dar cu design minimalist.

Păstrează în minte aceste sugestii și alege cerceii potriviți, în funcție de coafura ta!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!