Ai o viață activă și nu ai timp să ai grijă de aspectul tău? Iată câteva trucuri care te vor ajuta să te organizezi mai bine

În viața de zi cu zi încercăm să fim cât mai active pentru a putea duce la bun sfârșit tot ce ne dorim. Asta înseamnă că jonglezăm între activitățile profesionale și cele sociale, dar acest lucru uneori poate fi foarte obositor. Femeile în general pot pierde mult timp doar cu pregătirea pentru a arăta bine în orice situație. Dacă încerci să fii cât mai activă pentru a putea după orele de lucru să mai ieși în oraș sau să-ți faci timp pentru prietenii tăi și încerci să fii prezentabilă în orice împrejurare sunt unele trucuri care te vor ajuta să te organizezi mai bine.

3 lucruri pe care le poți face pentru a mai câștiga timp să faci ceea ce îți dorești

În principal ar fi bine să-ți cunoști programul în linii mari pentru o săptămână și să îți pregătești unele lucruri din weekend. Asta presupune să-ți aloci un timp la final de săptămână pentru asta. Iată mai jos unele trucuri care să te ajute să îți organizezi timpul mai bine.

  1. Epilare definitivă

O bună parte din timp se alocă de obicei procesului de epilare. Mai ales acum în timpul verii, ai putea să te gândești să apelezi la epilare definitivă. Avantajul principal este faptul că te scutește de momentele în care ai dori să porți o rochie, dar nu poți deoarece nu ai timp să te epilezi. Epilarea definitivă este un proces mai îndelungat pentru că presupune mai multe ședințe, iar unele fire de păr vor rămâne, dar aceste sunt puține ceea ce permite înlăturarea lor rapidă. În timp, vei putea să-ți alegi garderoba fără să mai iei în considerare acest aspect.

  1. Oja semipermanentă

Manichiura și pedichiura sunt alte două procese care necesită alocarea unui timp, mai ales dacă trebuie să-ți faci manichiura cel puțin odată pe săptămână. Pentru a mai câștiga timp poți apela la manichiură semipermanentă, deoarece aceasta rezistă pe unghii până la o lună, fără să trebuiască să o retușezi. Nu este neapărat nevoie să te deplasezi la un salon de manichiură. Poți cumpăra o lampă UV și oje semi cum sunt cele de la FSM.ro și îți poți face manichiura chiar din confortul casei tale. 

  1. Organizarea hainelor

În cazul în care mergi la servici în fiecare zi, poți să-ți pregătești garderoba din weekend, punând pe câte un umeraș hainele pe care dorești să le porți pentru fiecare zi a săptămânii. Acest lucru te scutește de pierderea timpului în fața dulapului în fiecare dimineață până te decizi ce vei purta. De asemenea, poți pregăti pe alte umerașe ținutele de ieșit în oraș. Dacă la momentul respectiv nu ai în plan așa ceva, măcar o ținută ar trebui să fie pregătită în cazul în se ivește o întâlnire în ultimul moment. 

În concluzie, poți aloca câte ore dintr-o zi pregătirii acestor lucruri care te vor scuti de pierderea unui timp prețios restul săptămânii, timp în care poți să faci alte lucruri. Desigur, vor fi situații în care vor apărea întâlniri sau evenimente de ultim moment, dar o bună organizare a lucrurilor îți va permite să faci față mult mai bine acestor situații neprevăzute.

Sursă foto: Unsplash.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!