Ai în plan o nuntă modernă? Iată cum o organizezi!

Sursa foto: ​​ https://unsplash.com/photos/OAVqa8hQvWI 

După ce femeile au primit inelul de logodnă mult-râvnit intră în febra pregătirilor de nuntă. Odată stabilit bugetul pentru eveniment, precum și lista preliminară de invitați știu exact care va fi tematica nunții și cum vor să fie marele eveniment. 

Cei mai mulți tineri îndrăgostiți se visează deja căsătoriți, încă de la primele întâlniri. Cu precădere, femeile sunt cele care se visează purtând o rochie albă, cu voal de cel puțin doi metri și ținând în mâini unul din acele buchete de mireasă care să le pună și mai mult în valoare.

În funcție de preferințele viitorilor miri, nunta poate fi clasică, vintage sau modernă. Este foarte important ca alegerea temei de nuntă să se facă în acord cu preferințele personale ale mirilor, astfel încât evenimentul să iasă conform planului. 

Totuși alegerea temei de nuntă nu înseamnă că treaba a luat sfârșit. Sunt o mulțime de alte aspecte cărora ar trebui să li se acorde importanță, de la alegerea localului de nuntă, la aranjamentele florale dedicate evenimentului, trupa care va cânta la eveniment, serviciile foto-video și lista poate continua.

Dacă ai ales să organizezi o nuntă în stil modern, iată la ce elemente trebuie să acorzi atenție:

Restaurantul

În ceea ce privește organizarea nunții, restaurantul este deosebit de important. Asta pentru că în cazul unei nunți moderne trebuie să existe un mobilier pe măsură, iar detaliile arhitecturale să nu încarce prea mult sala pe care ai ales-o.

Piesele de mobilier fac diferența 

Pentru că tot suntem la capitolul restaurant, este important să acorzi atenție pieselor de mobilier din sala unde urmează să îți celebrezi evenimentul. Ca să fie pe măsura așteptărilor invitaților, multe dintre restaurante investesc în mod constant în piese de mobilier noi, unice și rafinate, astfel încât, în funcție de tematică, întregul design să poată fi schimbat cu ușurință.

Spre exemplu, restaurantele cunoscute investesc sume considerabile de bani în mobiliere realizate din materiale premium, rezistente, care să rămână în actualitate chiar și după ani. De asemenea, în ceea ce privește mesele, restaurantele optează pentru modelele rotunde, la care încap 10-12 invitați. 

Decorul și aranjamentele florale

Pentru ca evenimentul să fie cu adevărat memorabil pentru viitorii miri, multe dintre restaurante se dau peste cap pentru a întruni toate solicitările cuplurilor. Astfel, multe dintre restaurante au decoruri și aranjamente florale pentru o largă varietate de nunți, de la cele elegante, până la cele moderne, de actualitate. 

În mod obișnuit, restaurantele care se respectă lucrează cu diverși creatori de atmosfere, care sunt însărcinați să creeze un mix perfect între elemente, astfel încât întreaga sală să fie pe placul viitorilor miri.

Rochia de mireasă trebuie să te reprezinte

Femeile știu exact ce rochie de mireasă vor să poarte la marele eveniment, dar multe dintre femei uită de tematica nunții. De aceea, atât buchetul de mireasă, cât și rochia trebuie alese în concordanță cu tematica generală.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!