7 obiecte care nu trebuie să lipsească din geanta de plajă

Bucură-te de o zi perfectă la plajă! Planifică din timp lista cu obiectele de care ai nevoie și alege o geantă încăpătoare. Dacă nu știi ce să incluzi în bagajul de mână, îți venim în ajutor cu 7 categorii de produse esențiale pentru momente reușite pe litoral.

  1. Ochelari de soare polarizați 

Sunetul valurilor, briza mării, căldura plăcută a soarelui – toate acestea îți pot da o stare de bine și de relaxare. Totuși, lumina se reflectă pe suprafața apei și devine orbitoare. Ce poți face în această situație? Optează pentru o pereche de ochelari de soare de calitate, cu filtru de polarizare.

Lentilele de soare polarizate au un filtru suplimentar de protecție, care blochează reflexiile și îți oferă un grad sporit de confort ocular. Indiferent de stilul ramei, asigură-te că perechea este una de calitate premium. 

  1. Loțiune și balsam de buze cu SPF

Nelipsite din geanta pentru plajă sunt loțiunea pentru protecție solară și balsamul de buze cu SPF. În timp ce ochii sunt protejați de razele UV cu ajutorul ochelarilor de soare, corpul, tenul și buzele au nevoie de produse speciale. Ține cont că acestea trebuie reaplicate odată la 2-3 ore.

  1. Loțiune după plajă

După expunerea la soare, pielea poate fi deshidratată și afectată de razele ultraviolete. La finalul zilei sau oricând simți nevoia, folosește o loțiune, un balsam sau un gel cu efect calmant, răcoritor, emolient și de regenerare. Astfel, te vei simți revigorată!

  1. Pălărie de plajă cu bor lat

O pălărie din paie sau din materiale potrivite pentru vară nu are doar rolul de a-ți completa ținutele, ci și de a te proteja de soare. Alege un model cu bor larg, atât pentru un efect spectaculos, cât și pentru un grad ridicat de protecție.

  1. Prosop de plajă

Când alegi prosopul pentru plajă, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte, în afară de design. Optează pentru un produs ușor, astfel încât să nu îngreunezi geanta. De asemenea, asigură-te că este suficient de mare, dintr-un material care absoarbe eficient apa, precum bumbacul, și care se usucă repede, în special dacă vrei să înoți de mai multe ori pe parcursul zilei.

  1. Sticlă de apă termoizolantă

O sticlă termoizolantă nu este eficientă doar în sezonul rece, pentru a menține băuturile fierbinți. Când mergi la plajă, un astfel de recipient este util pentru a avea mereu la dispoziție apă rece. Dacă îți dorești să stai toată ziua pe litoral, adaugă în geantă cel puțin unul-două termosuri. 

  1. Baterie externă portabilă

Vrei să asculți muzică, să citești o carte electronică sau să faci multe fotografii cu telefonul? Îți recomandăm să incluzi în bagajul pentru plajă o baterie externă portabilă. Chiar și una de dimensiuni mici și cu o capacitate de încărcare redusă îți poate fi de folos. 

Tu decizi care sunt obiectele esențiale pentru o zi reușită la plajă! Inspiră-te din propunerile din acest articol și completează lista cu produsele potrivite pentru tine: batoane de cereale, fructe, șervețele uscate și umede, o oglindă de poșetă, șlapi de schimb și multe altele. 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!