6 idei de cadouri pentru bărbați care merg la sală

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/person-holding-barbell-841130/

Sportul este sănătos și relaxant, așa că tot mai multe persoane se duc la sală. Dacă ai un soț, copil sau apropiat care face antrenamente regulat, îi poți oferi cadouri utile de ziua lui, de Crăciun sau cu orice altă ocazie. Bărbații care merg la sală se bucură de orice, dar care are legătură cu hobby-ul lor, așa că nu ezita să achiziționezi obiecte care îi pot ajuta să-și desfășoare activitatea mai bine sau mai plăcut. În continuare ți-am pregătit o listă cu șase cele mai inspirate idei de cadouri pentru bărbații pasionați de dezvoltarea musculaturii, fitness sau doar de menținerea corpului în limitele greutății normale.

 1. Tricouri de antrenament

Orice antrenament la sală necesită vestimentație adecvată care facilitează mișcările și evaporarea transpirației. Tricourile de antrenament pentru bărbați trebuie să fie realizate dintr-un material rezistent și elastic. Tricotul flexibil, de exemplu, este perfect în acest sens. Este bine ca tricourile pentru sală să aibă inserții care să susțină aerisirea pentru că transpirația poate provoca disconfort și probleme de sănătate ale pielii. Croiala tricourilor de antrenament poate fi dreaptă sau slim, dar deschiderea gâtului trebuie să fie largă și moale. Nu sunt indicate tricourile cu guler pentru că acestea stânjenesc în timpul antrenamentului. În plus, gulerul se îmbibă cu transpirație și se tocește. 

 1. Căști wireless

Antrenamentele la sală sunt repetitive, așa că pot deveni plictisitoare. De aceea, multe persoane își pun căști. Muzica preferată le relaxează sau, dimpotrivă, le oferă energia și motivația de care au nevoie. O pereche de căști wireless este o idee inspirată de cadou pentru un bărbat care petrece mult timp la sală. Alege modele care se adaptează formei și dimensiunii urechii pentru că în timpul exercițiilor căștile cu sisteme de prindere mai laxe pot cădea. Nu este nicio plăcere să cauți o cască pe podeaua sălii de antrenamente, așa că acordă atenție acestui aspect.

 1. Inel pentru monitorizarea activității fizice

Probabil ești obișnuită cu brățările sau ceasurile inteligente care măsoară parametrii fizici în timpul activităților sportive, dar există și gadgeturi mai micuțe care îndeplinesc această funcție. Inelele de monitorizare înregistrează cu succes date de la degete, sunt ușoare și rezistente la apă și șocuri. Ai acces instantaneu la informații importante, ca ritmul cardiac și temperatura corporală. Inelele sunt compatibile cu diverse aplicații, astfel că datele se pot înregistra și utiliza pentru îmbunătățirea programului de exerciții. 

 1. Rolă de masaj

Exercițiile intense creează disconfort muscular. Masajul este eficient în îndepărtarea tensiunii din mușchi, dar bărbații nu se pot bucura de această metodă de relaxare după fiecare antrenament. Rolele pentru masaj sunt înlocuitoare eficiente și cadouri inspirate. Ele sunt realizate din materiale speciale, iar unele modele au și vibrații. Nivelul acestora este adaptabil, în funcție de sensibilitatea și preferințele fiecăruia.

 1. Rucsac pentru sală

Mersul la sală presupune și transportarea diferitelor accesorii necesare pentru fiecare antrenament:

 • mănuși pentru prevenirea bătăturilor și asigurarea aderenței;
 • glezniere, genunchiere, centuri și alte accesorii cu rol de susținere;
 • bandaje;
 • prosop;
 • recipiente pentru apă și alte băuturi;
 • gustări și suplimente nutritive;
 • încălțăminte și haine.

Pentru transportul optim al acestor obiecte, bărbații au nevoie de rucsacuri încăpătoare, rezistente și cu multe compartimente. Unele dintre ele au incluse și recipiente de apă, buzunare speciale pentru acte/chei și alte lucruri utile. 

 1. Jurnal de antrenamente

Mersul la sală este o activitate care necesită organizare dacă urmărim cu adevărat o evoluție. De aceea, un jurnal de antrenamente este un cadou inspirat pentru orice bărbat care merge la sală. Jurnalul poate avea secțiuni pentru fiecare grupă musculară, exerciții și pentru alte detalii relevante.

Mersul la sală este o pasiune cu care bărbații se mândresc. Oferă-le unul dintre cadourile prezentate mai sus și-i vei încânta cu siguranță.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!