5 motive să instalezi camere de supraveghere acasă

Atunci când vine vorba de camerele de supraveghere, cu siguranță ne gândim la cele mai utile inovații aduse de tehnologia modernă. Cu toții ne dorim să ne simțim protejați și, în același timp, să știm că toate bunurile personale se află în siguranță. Din acest motiv, tot mai multe persoane aleg sa monteze un astfel de kit acasă.

Și nu e de mirare că o camera supraveghere, montată corespunzător, poate aduce numeroase beneficii familiei tale. Pe ângă faptul că vă oferă siguranța de care aveți nevoie, există și alte avantaje. Iată o listă cu principalele 5 motive pentru care ar trebui să-ți instalezi camere de supraveghere acasă:

Împiedică infracțiunile

Fie că instalezi un sistem de monitorizare acasă sau la serviciu, principalul avantaj adus de acesta este că împiedică infracțiunile. Hoții sunt descurajați atunci când observă prezența camerelor, iar acest aspect reprezintă un mare beneficiu pentru tine și familia ta. Sigur, nu camerele în sine îi opresc, ci faptul că datorită lor, imaginea le-ar putea fi dezvăluită cu ușurință.

Obțin dovezi utile

Dacă optezi pentru instalarea camerelor în locuri strategice din curtea și casa ta, cu siguranță acestea te pot ajuta să strângi cât mai multe dovezi, în cazul unui furt. De asemenea, sunt utile atunci când vrei să-ți amintești un detaliu important cu privire la un incident. Din acest motiv, specialiștii recomandă kiturile dotate inclusiv cu funcționalități audio.

Mențin înregistrările timp îndelungat

Un alt avantaj adus de camerele de supraveghere este stocarea imaginilor. În acest fel, poți avea acces la detaliile surprinse de sistemul de monitorizare cu câteva zile sau săptămâni în urmă. Informațiile sunt stocate după dată și ora, deci nu e deloc greu să accesezi imaginile dorite, dintr-o anumită zi.

5 motive să instalezi camere de supraveghere acasă

Ai acces în timp real la ce se întâmplă acasă

Un alt avantaj adus de tehnologiile moderne de supraveghere este reprezentat de faptul că poți vedea oricând ce se întâmplă acasă. Acum e vară și, cel mai probabil, ți-ai planificat deja o escapadă de câteva zile, departe de oraș sau chiar o vacanță de una sau două săptămâni într-o locație de vis, în afara țării. Imaginează-ți cum ar fi, ca printr-o simplă glisare a telefonului mobil, să ai acces la orice oră la imagini live din curtea și casa ta. Sună bine, așa-i?

Îți supraveghezi copiii atunci când ești la birou

Da, copiii tăi sunt suficient de mari și nu mai au nevoie de bonă sau de o altă persoană care să-i supravegheze.Și totuși parcă ți-ai dori să îi știi în siguranță. Din acest motiv, camerele de supraveghere sunt foarte utile familiei tale. În plus, în acest fel poți verifica oricând animalele de companie. Poate vrei să știi ce mai face câinele vostru. A băut suficientă apă azi? A început să se împrietenească cu pisica Luna?

Așadar, camerele de supraveghere pot fi foarte utile pentru confortul și liniștea voastră.  Asigură-te că le amplasezi în puncte strategice, astfel încât hoții să fie descurajați, dar nu uita de intimitatea familiei tale.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!