5 motive pentru a achiziționa o masă de masaj de calitate pentru masaj

De Unica.ro, pe

Masajul reprezintă ansamblu de mișcări mecanice realizate asupra corpului în urma căruia se obţin efecte terapeutice benefice. Există numeroase tipuri masaj: de relaxare, masaj de remodelare corporală, de îndreptare a posturii ori corectare a sechelelor rămase în urma unor traume fizice ori a unor afecțiuni de sănătate.

Calitatea masajului este influențată în mod direct de tehnicile utilizate, a loţiunilor şi uleiurilor utilizate în timpul procedurilor, dar şi de calitatea uneltelor/instrumentelor utilizate.

Un masaj eficient, de calitate, ajută la relaxare, detoxifiere, în procedeele de slăbit, pentru tonifierea musculaturii, îmbunătățirea funcțiilor motorii şi corectarea posturii. Masa de masaj este un element cheie ca rezultatele procedurii să fie cele dorite. Iată câteva motive pentru care trebuie să se ia în considerarea achiziţionarea unui pat pentru masaj ce să răspundă celor mai exigente solicitări.

Masa de masaj profesională permite realizarea unor mișcări corecte 

Cum am precizat o masă de masaj de calitate este primul pas în realizarea unor proceduri vizibile. Acest echipament este principalul element care îi ajută pe maseurii profesionişti să îşi îndeplinească sarcina. Mișcările specifice pot fi realizate corect, indiferent de tipul mesajului realizat, astfel ca pacienții vor se vor bucura de toate efectele benefice ale operațiunii. 

O masă de masaj de calitate este realizată din materiale de solide şi are diferite funcții şi sisteme de reglaj ce permit ajustarea suprafeței de lucru în funcție de necesitățile individului supus procedurii. În cazul pacienților cu sechele rămase în urma atacurilor vasculare, a celor cu probleme locomotorii şi a persoanelor gravide aceste funcții sunt indispensabile, facilitând accesul la suprafața de lucru.

Ajută pacientul să se deţină o postură optimă pentru desfăşurarea sesiunii

Vorbind de masaj, clar spunem postură. O masă de masaj profesională are o formă specifică, şi o structură aparte ce permite pacientului să instaleze confortabil și corect în vederea realizării masajului. Astfel eficiența mișcărilor, fie că vorbim de tratamente de recuperare ori de cele de remodelare şi relaxare este ridicată. Utilizând un pat profesional, cu suprafaţă plăcută la atingere şi solidă, persoana supusă procedurii capătă starea de confort necesară pentru realizarea terapiei.

Permite realizarea unui masaj de calitate indiferent de afecţiunile pacientului

 O masă de masaj pliabilă, cu numeroase funcții de reglaj este soluția pentru terapii eficiente, indiferent de starea pacientului. Este clar, că la masaj nu se apelează doar pentru relaxare şi tonifiere musculară. Mulți pacienți cu pareze, probleme locomotorii sau alte tipuri de sechele apelează la aceste tehnici de recuperare. Un pat pliabil oferă acces la terapie, procedura putându-se realiza la domiciliu. Masa pliabilă reglabilă, permite solicitanților să poate urca cu uşurinţă pe suprafață şi să beneficieze de tratamentele de recuperare necesare.

Masa de masaj Lipt este soluția potrivită pentru femeile însărcinate. Faţă de patul pentru masaj clasic, acest tip vine cu formă şi specială fiind adaptat nevoilor viitoarelor mămici. Este o dovedit faptul că sesiunile de masaj realizate în timpul gravidităţii sunt benefice pentru viitoarele mămici, pentru bebeluș îmbunătăţesc starea fizică a graviduțelor şi ajută considerabil în etapa naşterii. O astfel de masă permite realizarea operațiunilor terapeutice specifice chiar şi femeilor aflate în ultimele săptămâni se graviditate. 

Este esențială pentru crearea unui ambient relaxant, potrivit realizării masajului

Masajul nu este doar un ansamblu de mișcări între mâinile maseurului şi trupul pacientului, ci mai degrabă este un proces complex ce are efecte benefice asupra psihicului. O masă de masaj de calitate, cu aspect plăcut, confortabilă, fiabilă ce permite realizarea mișcărilor specifice este primul pas în realizarea unei sesiuni de succes. Acest echipament contribuie la crearea unui mediu optim pentru desfășurarea procedurii terapeutice sau de relaxare.

Este o investiție durabilă

O masa de masaj pliabila profesională este o investiție în randament și eficiență. Poate fi utilizate pe termen lung facilitând executarea procedurilor specifice. Poate fi utilizată pentru realizarea masajelor de calitate la persoanele care doresc sesiuni de relaxare, dar şi pentru pacienții aflați în tratamente de recuperare, indiferent de condiția acestora. 

Funcțiile speciale şi soluțiile de reglaj cu care vine un pat pentru masaj de calitate sunt esenţiale pentru creșterea confortului utilizatorilor, dar şi pentru realizarea unor sesiuni de masaj plăcute. 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!