5 elemente esențiale pentru o seară romantică

Uneori, este plăcut să dorești doar Netflix și să te relaxezi pur și simplu pe canapea. Dar poate fi cu siguranță distractiv și să condimentezi o seară romantică în compania partenerului. Fie că este o ocazie specială, cum ar fi o zi de naștere sau o aniversare, sau pur și simplu pentru că doriți să faceți lucrurile puțin mai… interesante, puteți cu siguranță să sporiți plăcerea cu câteva accesorii alese. 

Cu niște lenjerie sexi (desigur!) și alte câteva articole bine alese, o noapte în dormitor poate fi o seară de neuitat. Iată cinci elemente esențiale pe care să le ai la îndemână pentru data viitoare când te decizi să petreci ceva timp de calitate cu partenerul tău.

Lumânări parfumate

Lumina difuză poate transforma un spațiu radical, așa că stinge luminile dure și strălucitoare de tavan și folosește în schimb niște lumânări parfumate. Vor aduce o strălucire moale și romantică în timp ce vă umple camera cu o aromă încântătoare pentru a vă pune pe amândoi în stare de dragoste.

Un playlist potrivit

Nu lăsa televizorul să interfereze cu seara voastră specială! În loc să vă distrageți atenția cel mai recent serial de succes, de ce să nu creați un playlist pentru a menține atmosfera romantică, în timp ce vă concentrați pe petrecerea timpului de calitate unul cu celălalt. În funcție de starea amândurora puteți alege un playlist mai calm sau care să încingă atmosfera.

Lenjerie intimă

În loc de tricoul supradimensionat și pantalonii de trening pe care îi porți în fiecare seară, îmbrăcă-te cu niște haine măgulitoare, cum ar fi o lenjerie body dantela fină și delicată care îți va pune în evidență formele tale. Dacă vrei ceva extra-special atunci alege un set complet de lenjerie intima femei din 3 piese cu portjartier si completează ținuta cu o dresuri. Poți purta un halat peste niște lenjerie ultra-sexy, pe care o poți dezvălui la momentul potrivit. Acum, așa vă asigurați că sunteți punctul central al nopții!

Recuzită dormitor

Dacă tu și partenerul tău sunteți pregătiți ridicați un pic atmosfera, nu vă sfiați să vă faceți aprovizionare cu unele elemente de recuzită interesante, cum ar fi hamuri, vâsle și cătușe. În spatele ușilor închise, sunteți liber să vă folosiți creativitatea și imaginația pentru a crea jocuri pentru adulți pe care le puteți explora unul cu celălalt. Vă sugerăm să veniți cu un „cuvânt sigur” pentru orice eventualitate, dar într-adevăr, cerul este limita atâta timp cât amândoi sunteți în ton unul cu celălalt.

Pătură confortabilă

La finalul spectacolului este firesc să vrei să te ghemuiești lângă partenerul tău așa că ar fi bine să aveți la îndemână o pătură confortabilă și să vă bucurați pur și simplu de compania celuilalt. Acesta este un moment de legătură de calitate, așa că țineți dispozitivele electronice la distanță și savurați împreună acest moment prețios.

Ești gata! Pregătită pentru o seară specială în compania partenerului?

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!