3 modele de lavoare de la GQS German Quality care aduc luxul în baia ta

Casele organizate cu atenție par să vorbească pentru oamenii care le locuiesc. Una dintre încăperile care necesită o atenție majoră este baia. Fiind adesea folosită de oaspeți, dezordinea și obiectele învechite îi pot strica farmecul. Nu este important doar să o păstrăm igienică, ci și să avem modele deosebite de obiecte sanitare. De exemplu, un design modern al chiuvetei de baie nu numai că va spori rafinamentul băii, dar va asigura și confortul. Este important să alegi un model care să îți ofere spațiu pe blat pentru a păstra articole de toaletă importante, completând în același timp celelalte elemente din baie. Iată câteva modele de chiuvete baie de la GQS German Quality pe care le poți lua în considerare pentru a conferi o senzație de lux băii tale. 

Lavoar pe blat – Acesta este un design foarte popular în perioada contemporană. Lavoarele pe blat sunt perfecte pentru persoanele care preferă simplitatea unui dulap din lemn și confortul unui spațiu de depozitare suplimentar. Atunci când sunt asociate cu baterii de lavoar cu forme și finisaje surprinzătoare, te pot purta printr-o experiență de o frumusețe minimalistă, dar rafinată. 

  • Laufen Living SaphirKeramik de la GQS German Quality este un lavoar cu montaj pe blat, cu design simplu, minimalist, ce poate fi încadrat cu ușurință într-un stil de amenajare futurist. Este realizat din ceramică SaphirKeramik, ceramică subțire tratată termic pentru durabilitate.
3 modele de lavoare de la GQS German Quality care aduc luxul în baia ta

Laufen Living SaphirKeramik – GQS German Quality

Lavoar suspendat – Următorul pe listă este lavoarul suspendat pe perete. Acesta este un model excelent pentru proprietarii care au băi mai mici și care caută să profite din plin de spațiu. Poate fi însoțit de oglinzi lungi și subțiri cu rame din lemn care scot în evidență puritatea ceramicii albe. De asemenea, poți opta pentru o baterie de lavoar cu dublă comandă pentru a adăuga o frumusețe clasică. Pentru acest tip de lavoar este nevoie de un sifon estetic. 

  • Olympia Tutto este un lavoar cu montaj suspendat cu design clasic și versatil – în funcție de direcția de stil pe care dorești să o urmezi, poți adăugat o baterie cu dublă comandă pentru un stil retro sau o baterie monocomandă dacă preferi să îl duci într-o direcție modernă, contemporană. 
3 modele de lavoare de la GQS German Quality care aduc luxul în baia ta

Olympia Tutto – GQS German Quality

Lavoar freestanding – Acesta oferă o frumusețe antică, lăsând loc pentru multă creativitate. Poți opta pentru imagini de fundal viu colorate sau pentru gresie imprimată. Ridică-l la un nivel superior de eleganță cu o baterie freestanding. Pe lângă amplasarea clasică de lângă oglindă, aceste modele pot fi dispuse în dreptul ferestrei sau într-o zonă centrală, dacă spațiul și configurația băii permit. 

  • Un stil retro reinterpretat și adus cât mai aproape de modernismul contemporan va fi completat de lavoarul freestanding Fluminia Treville de la GQS German Quality. Optează pentru un finisaj negru pentru ca acesta să devină punctul focal din încăpere, asemenea unei piese de decor. 
3 modele de lavoare de la GQS German Quality care aduc luxul în baia ta

Fluminia Treville – GQS German Quality 

Așadar, acum că ai descoperit câteva dintre minunatele modele de chiuvete de baie disponibile, vizitează magazinul online de obiecte sanitare GQS German Quality pentru a descoperi întreaga colecție și adaugă unul dintre aceste obiecte minunate în baia ta!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!