Foto: 5 actriţe superbe în rolul lui Marilyn Monroe

O legendă nemuritoare a lumii, nu este de mirare că Marilyn Monroe rămâne pentru totdeauna un model iconic al femeilor de pretutindeni, dar mai ales al vedetelor Hollywood-ului contemporan.
Adorată atunci, venerată acum, frumosul star al anilor ’50, este şi astăzi, după jumătate de secol de la moartea sa, muză pentru producătorii americani, viaţa sa controversată fiind o sursă inepuizabilă pentru scenariile de filme.

Numeroase actriţe au luat rând pe rând rolul sex simbolului american în filme deja cunoscute, dar alte proiecte cinematografice urmează să dezvăluie şi alte "sosii" ale nemuritorului star Marilyn Monroe.

Michelle Williams

Michelle Williams, nominalizată de două ori la Oscar (în 2005, pentru rolul din Brokeback Mountain şi în  2010 pentru Blue Valentine) va fi "noua" Marilyn Monroe în filmul biografic intitulat "My Week With Marilyn" şi produs de al celor de la Weinstein Company. Filmul, în regia lui Simon Curtis, va prezenta perioada petrecută de Monroe în Anglia pentru filmările la pelicula "The Prince and the Showgirl", alături de Laurence Olivier.

Soţia regretatului Heath Ledger, care a murit în 2008, a spus că a rămas profund marcată de acest rol, mărturisind că şi-ar dori să "interpreteze acest rol pentru tot restul vieţii”.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: