Zoli Toth s-a căsătorit

De botez, Ioana, s-a casatorit, Sistem, Timeea, Zoli Toth, pe

Zoli Toth s-a căsătorit religios cu Ioana, cea care în iulie anul acesta i-a dăruit o fetiţă, pe nume Timeea. Evenimentul a avut loc sâmbătă, la Biserica Romano-Catolică Sf. Tereza.
Pe 14 noiembrie componentul trupei „Sitem”, Zoli şi soţia sa, Ioana, au avut un dublu motiv de bucurie şi de sărbătoare. Pe lângă cununia lor religioasă, cei doi au organizat şi botezul fetiţei lor, Timeea. 

Ceremoniile religioase s-au desfăşurat la Biserica Romano-Catolică Sf. Tereza, din Bucureşti iar recepţia a avut loc la Rin Grand Hotel. 

Alături de noua familie, rudele, prietenii apropiaţi, dar şi colegii de trupă ai lui Zoli au sărbătorit fericitele evenimente. Singurul care a lipsit, a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai artistului, Dani Oţil.

Povestea de dragoste dintre Zoli şi Ioana a început la scurt timp după despărţirea lui Zoli de cea alături de care a stat 5 ani, impresara lui, Anca Lupeş. 

Cei doi s-au cunoscut în iunie 2008 în cadrul unui eveniment muzical desfăşurat la Cluj Napoca, iar 10 luni mai târziu, pe 25 aprilie 2009, Ioana, însărcinată în 6 luni, devenea oficial doamna Toth în faţa ofiţerului stării civile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!