Will Smith a recunoscut că el și soția au un mariaj deschis. „Căsătoria nu poate fi o închisoare”

De Unica.ro, pe

La un an de când Jada Pinkett Smith (50 ani), soția lui Will Smith, a recunoscut că a avut o aventură cu artistul August Alsina (29 ani), iată că a venit rândul soțului ei celebru să facă o serie de declarații neașteptate.

Actorul Will Smith (53 ani) a recunoscut ceea ce zvonurile vehiculau de multă vreme, mai exact că are o căsnicie deschisă cu soția lui. Cei doi au relații și în afara mariajului, de comun acord.

Într-un interviu acordat publicației GQ, Will Smith spune că „mariajul nu poate fi o închisoare” și dezvăluie că el și soția au renunțat la practicarea monogamiei.

Will Smith a recunoscut că el și soția au un mariaj deschis. „Căsătoria nu poate fi o închisoare”

„Ne-am oferit unul celuilalt încredere și libertate, mergând pe principiul că fiecare trebuie să-și găsească calea. Eu nu recomand acest drum nimănui. Nu spun că e pentru toată lumea. Dar pentru noi, libertatea și încrederea pe care ni le-am oferit unul celuilalt sunt definiția clară a iubirii”.

Citește și – Soția lui Will Smith, dezvăluiri emoționante despre ziua nunții: „Nu voiam să mă mărit”

Citește și – Jada Pinkett, aventură cu un tânăr. Will Smith și-ar fi dat acordul

Citește și – Jaden, fiul lui Will Smith, a recunoscut că este homosexual

Citește și – Jada Pinkett a recunoscut că l-a înșelat pe Will Smith. Cum a reacționat celebrul actor

În cadrul aceluiași interviu, Will Smith a vorbit și despre fanteziile lui sexuale – una dintre acestea fiind să aibă „un harem de 20 de femei celebre” alături de care să călătorească și să trăiască. Printre acestea s-ar număra și actrița Halle Berry, și balerina Misty Copeland.

Will Smith și soția lui, Jada Pinkett Smith, sunt căsătoriți din 1997 și au împreună doi copii. Actorul mai are un fiu dintr-o căsnicie anterioară.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!