Video: Nadia Comăneci despre familie şi importanţa alimentaţiei

De Viva.ro pe

Pe 20 iunie, Nadia Comăneci şi un cunoscut brand alimentar au premiat câştigătorii concursului „Campioni la micul dejun”, iniţiativă educaţională adresată copiilor din clasele I IV. Am profitat de ocazie pentru a-i pune câteva întrebări Nadiei despre viaţa de familie şi importanţa alimentaţiei sănătoase.
Să stai de vorbă cu Nadia atunci câteva zeci de copii se înghesuie să obţină autografe şi să se fotografieze cu ea este o treabă destul de dificilă… Joi dimineaţa, sala de sport a Şcolii Gimnaziale Nr. 11 „Ioan Heliade Rădulescu din Bucureşti” era plină de elevi, profesori şi tinere speranţe ale gimnasticii, toţi veniţi pentru festivitatea de premiere a câştigătorilor concursului „Campioni la micul dejun”.
Nadia Comăneci, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate românce peste hotare şi un model pentru multe generaţii, a fost cea care a anunţat câştigătorii şi le-a vorbit micuţilor despre importanţa micului dejun în alimentaţie.
După terminarea festivităţii, campioana olimpică a fost pur şi simplu asaltată de elevi şi de presă, lăsându-se fotografiată alături de cei mici şi semnând zeci de autografe, iar la final a răspuns la câteva întrebări special pentru viva.ro.
Vezi interviul cu Nadia pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro