Top 10 vedete care au încercat să se sinucidă

De Cristina Popa, pe

Când vine vorba de oameni, aparenţele înşală, iar cazul Mădălinei Manole este unul relevator. Îi invidiem pentru succesul, notorietatea, look-ul sau averea de care…
… se bucură, însă aproape niciodată nu putem să ştim ce se ascunde în spatele unei imagini perfecte şi a unui zâmbet ce pare să ascundă orice urmă de frustrare sau tristeţe.

Da, nu doar oamenii obişnuiţi sunt vulnerabili în faţa depresiei. Vedetele… de la noi, sau cele de talie internaţională pot fi şi ele doborâte de griji şi neîmpliniri, atât de mult încât să nu mai poată suporta viaţa.

Chiar dacă numărul cazurilor în care persoane cu notorietate care au ales să îşi pună capăt zilelor nu este atât de mare (Madalina Manole, Alexander McQueen, Kurt Cobain sau Marilyn Monroe) lista cu nume celebre care au încercat să se sinucidă şi nu au reuşit este ceva mai… ofertantă:

Halle Berry – Într-un interviu acordat revistei „Parade”, deţinătoarea unui premiu Oscar, Halle Berry a declarat că din cauza mariajului eşuat cu jucătorul de baseball David Justice a încercat să îşi ia viaţa inhalând monoxid de carbon.

Britney Spears
– Conform tabloidelor americane, la începutul lui 2007, la scurt timp de la despărţirea de Kevin Federline, Britney a încercat de mai multe ori să se sinucidă. Mai întâi a vrut să se se arunce în faţa unei maşini, apoi cu o supradoză de Xanax.

Sinéad O’Connor
– În 1999 cântăreaţa cheală a încercat să părăsească această lume cu ajutorul a 20 de tablete de Valium, ulterior declarând presei că ideea de a-şi pune capăt zilelor a urmărit-o toată viaţa.

Eminem – 1996, după ce a fost părăsit de soţia sa, Kim Mathers, Marshall Mathers, adică Eminem, a încercat să se sinucidă cu o supradoză de Tylenol, iar 4 ani mai târziu şi-a tăiat venele.

Drew Barrymore – În 1989, după ce a fost nevoită să se interneze într-un centru pentru dezintoxicare din cauza consumului de droguri, Drew Barrymore în vârstă de 14 ani a încercat să se sinucidă cu o supradoză de narcotice. Din fericire, nu numai că a scăpat cu viaţa, dar a reuşit să scape şi de mortala dependenţă.

Prinţesa Diana – Într-un interviu, Prinţesa de Wales a declarat că în perioada în care era însărcinată cu Prinţul William a încercat să pună punct vieţii sale nefericite, aruncându-se pe scări.

Elton John – Şi artistul britanic a vrut să îşi pună capăt zilelor inhalând monoxid de carbon, însă a fost salvat de prietenul sau, compozitorul Bernie Taupin. Ulterior, cei doi au colaborat la realizarea piesei „Someone Saved My Life Tonight”.

Nadia Comăneci – Deşi ani de zile a negat zvonurile cu privire la o tentativă sinucigaşă, la doi ani de la succesul înregistrat la Olimpiada de la Montreal din 1976, legendara gimnastă se pare că ar fi fost atât de afectată de mai multi factori de stres, dar mai ales de divorţul părinţilor ei, încât ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor.

Elizabeth Taylor – În februarie 1962 şi actriţa Elizabeth Taylor a încercat să părăsească această lume cu o supradoză de Seconal ( un antidepresiv puternic), cu toate că ulterior a declarat presei că tot ce a încercat să facă a fost să evadeze puţin din realitate.

Brigitte Bardot
– nici pentru iconica Brigitte Bardot viaţa nu a fost prea… roz, ea încercând să îşi ia viaţa de mai multe ori, încă din vremea adolescenţei. La 26 de ani şi-a tăiat venele de la încheietura mâinilor şi a luat o supradoză de somnifere, declarând ulterior: „Am luat pastile pentru că nu am vrut să mă arunc de la balcon pentru ca oamenii să facă poze cu trupul meu neînsufleţit întins pe jos”.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!