Vedete care s-au îndrăgostit la locul de muncă

De Geo Berciu, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 12:54
Sunt tineri, celebri şi bogaţi, dar nu au timp să-şi caute fericirea, aşa că, pentru unele vedete, norocul a venit de la locul de muncă, ei îndrăgostindu-se pe platoul de filmare.

Angelina Jolie, care anul acesta s-a căsătorit cu Brad Pitt are o relaţie de nouă ani cu el. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

angelina-jolie-brad-pitt

Chiar dacă a suferit mult după divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a încercat să se consoleze în braţele altor bărbaţi. din fericire, în 2012, în timpul filmărilor la pelicula „Cu lumea-n cap”, actriţa l-a cunoscut pe catualul ei logodnic, Justin Theroux, cel cu care a anunţat că se va căsători anul viitor.

Jennifer-Aniston-justin-theroux

Andrew Garfield şi Emma Stone s-au cunoscut la audiţiile fanteziei cu supereroi The Amazing Spider-Man şi formează un cuplu din vara anului 2011, actorul în vârstă de 28 de ani mărturisindu-le jurnaliştilor că a simţit din primul moment o conexiune specială cu actriţa în vârstă de 23 de ani. “Ne-am înţeles foarte bine ca oameni în pauzele de filmare. Acela a fost lucrul distractiv. Ne pierdeam vremea împreună între duble şi am simţit că este ceva diferit”, a declarat actorul.

Andrew- Garfield-Emma-Stone 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!