Top 8 vedete care au fost înşelate de parteneri

De Diana Sorescu, pe

Infidelitatea nu iartă pe nimeni. E perfidă, nu ţine de nimic, nici de statut social, dacă apari la televizor sau debarasezi mese la fast food, dacă eşti persoană publică sau om de rând.

Triunghi amoros: Brad Pitt, Jennifer Aniston, Angelina Jolie

Aveau un mariaj ce părea că sfidează perfecţiunea. Tabloidele de la Hollywood nu conteneau să le laude relaţia, iar fotografii erau însetaţi după instantanee cu cei ce erau alintaţi „frumuşeii”.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost un cuplu fericit până în 2005, până când Pitt a început filmările pentru „Mr ans Mrs Smith”. Mărul discordiei? Superba Angelina Jolie. Chiar dacă la început au negat toate speculaţiile, Pitt şi Jolie şi-au oficializat relaţia un an mai târziu. Evident că mariajul cu actriţa din „Friends” s-a soldat cu un divorţ. Nu tocmai plăcut.

Triunghi amoros: Bianca Drăguşanu, Cătălin Botezatu, Adrian Cristea

Ehee, aici deja e o poveste de dragoste demnă de telenovelă. Bianca şi Bote au fost împreună. De faţadă sau nu, cert e că relaţia lor a fost una dintre cele mai mediatizate de la noi, s-a scris mult despre „blonda lui Bote”, despre partidele lor de sex inopinate (ba în mare, ba prin pădure la Băneasa!), despre silicoanele ei şi cadourile lui.

Până când… Bianca l-a înşelat pe Cătălin! Cu cine? Cu Adrian Cristea, mare fotbalist şi devorator de modele. În momentul de faţă situaţia e incertă: blonda merge pe stadion să-l susţină pe Adi, Botezatu filmează pentru emisiunea „Burlacul”. Chiar şi aşa, cei doi declară că încă se iubesc. Un fel de „adio, dar rămân cu tine!”.

Triunghi amoros: Evan Rachel Wood, Marilyn Manson, Dita von Teese

Cine ar putea vreodată să părăsească o divă pentru o puştoaică de 19 ani? Marilyn Manson, cine oare! În 2006, extravagantul cântăreţ s-a îndrăgostit fulgerător şi iremediabil de actriţa minoră pe atunci, fără să mai ţină cont că acasă avea o nevastă supranumită „Regina Burlescului”.

După doar un an de la căsătorie, de ziua lui Manson, Dita i-a făcut acestuia un superb cadou: actele de divorţ. Marilyn şi Rachel s-au despărţit doi ani mai târziu.

Triunghi amoros: Andreea Bănică, Lucian Mitrea şi fetele

Andreea Bănică e de multă vreme în sfera mondenă românească şi ştie foarte bine ce presupune asta. Aşadar, atunci când au apărut în presă zvonuri cum că Lucian ar înşela-o, blonda cu forme voluptoase nu numai că nu a dat crezare ştirilor, ba chiar a sărit în apărarea bărbatului de lângă ea. Dar cum niciodată nu iese fum fără foc, adevărul doar el îl ştie. Cert este că cei doi s-au căsătorit şi au o fetită minunată, pe Sofia Maria. 

Citeşte în pagina următoare despre alte vedete înşelate!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2