Ținutele purtate de Kate Middleton în turneul din Pakistan

De Oana Savin pe
Kate Middleton este extrem de elegantă la fiecare apariție în public, dar în timpul turneului oficial din Pakistan, ducesa de Cambridge a întrecut orice așteptare.

Fermecătoare și întotdeauna zâmbitoare, soția prințului William a cucerit întreaga lume în timpul vizitei din Pakistan. Ducii au vizitat mai multe organizații de caritate, au mers la un spital pentru copii și s-au întâlnit cu primul ministru al Pakistanului, Imran Khan, care a fost un bun prieten al Prințesei Diana.

Încă de când a coborât din avion, Kate a fost cuceritoare, iar fiecare din ținutele sale au avut atât influențe pakistaneze, cât și britanice. Pentru a urma tradiția pakistaneză, Kate a purtat ținute care să îi acopere trupul cât mai mult. Așa să face că ducesa a purtat pantaloni pe sub rochii, chiar dacă acestea erau lungi. Pakistanezii au fost încântați că ducesa a urmar regulile lor vestimentare. Mai mult, criticii de modă din întreaga lume au aplaudat alegerile vestimentare ale ducesei, iar designerii au fost extrem de încântați că aceasta a ales să le poarte creațiile.

Vezi în Galeria FOTO ce ținute a purtat Kate MIddleton în Pakistan.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro