Thierry Henry, atacant Franţa

De Cristina Popa, pe

Atacantul francez Thierry Henry face parte din lotul fotbaliştilor talentaţi şi sexy din Campionatul Mondial de Fotbal care se desfăşoară între 11 iunie şi 11 iulie 2010 în Africa de Sud.
Căpitan al naţionalei franceze, Thierry Henry are 32 de ani şi este considerat de mulţi unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume. Deşi momentan evoluează pentru FC Barcelona, de-a lungul timpului francezul a jucat pentru echipe de club precum AS Monaco, Juventus Torino sau Arsenal FC, unde a devenit un jucător de talie mondială.

Despre Thierry, în afara gazonului, se poate spune că este un fan înrăit al maşinilor de lux, având în garaj un Mercedes-Benz SLR McLaren, estimat la 313.000 de lire sterline, un Aston Martin Vanquish S , un Porsche Carrera G T şi un Lincoln Navigator Luxuri 4×4.

Mai mult, de la sfârşitul lui 2006 francezul este şi un bărbat liber. Acesta a divorţat de soţia sa Claire, împreună cu care are o fetiţă în vârstă de 5 ani, Tea, după ce aceasta ar fi descoperit mesaje compromiţătoare pe celularul fotbalistului, primite de la make-up artistul Sadie Hewlett.

Foto: NorthFoto, Mediafax, Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!