Şocant: Tatăl lui Şerban Huidu, de urgenţă la spital. Vezi ce a păţit

De Diana Zagrean pe

Florin Huidu, tatăl lui Şerban Huidu, a fost atacat în plină stradă şi tăiat pe faţă. A fost internat de urgenţă la spitalul Bagdasar Arseni, din Bucureşti. Vezi ce a păţit.
Tatăl lui Şerban Huidu, Florin Huidu, a fost ajuns la Terapie Intensivă, după ce a fost atacat de un bărbat luni seara, potrivit Libertatea.
Tatăl lui Şerban Huidu a fost tăiat pe faţă în timp ce se afla în propriul restaurant, împreună cu soţia sa. Potrivit aceleiaşi surse, individul ar fi sărit asupra mamei lui Huidu, însă Florin Huidu a intervenit pentru a o ajuta.
Şocant: Tatăl lui Şerban Huidu, de urgenţă la spital. Vezi ce a păţit
Bărbatul a ajuns de urgenţă la spitalul Bagdasar Arseni si este in momentul acesta stabilizat. Florin Huidu a suferit o interventie chirurgicală si va mai rămâne sub observatia medicilor. Şi mama lui Şerban Huidu a fost rănită în urma altercaţiei.

Suspectul a fost arestat astăzi, în jurul prânzului şi este audiat. Are 36 de ani şi a fost acuzat de vătămare corporală gravă cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Agresorul a refuzat să achite nota de plată pentru consumatia pe care o făcuse, iar tatăl fostului „Cârcotaş” a inceput să se certe cu el. La un moment dat, clientul a spart un pahar de masă si l-a rănit pe patronul terasei cu cioburile.
 
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO