Tango şi street dance la „Dansez pentru tine”

De Diana Sorescu, pe

A şasea ediţie din acest sezon „Dansez pentru tine” va găzdui demonstraţii de tango şi street dance, dar şi o confruntare în premieră: trei perechi se află la duel şi…
… luptă să rămână în concurs.

Vinerea trecută a avut loc o situaţie fără precedent în istoria show-ului concurs „Dansez pentru tine”: din cauza unor punctaje identice, nu două, ci trei echipe au intrat la duel.

Astfel Nicola, Octavian Strunilă, Răzvan Fodor şi partenerii lor sunt condamnaţi să lupte vinerea aceasta pentru a rămâne în concurs. Ei sunt nevoiţi să repete stilurile ediţiei trecute, stomp şi vals, plus un dans la alegere din cele obligatorii.

Toate cele trei echipe au muncit enorm săptămâna ce a trecut, totul pentru împlinirea viselor partenerilor lor. Chiar dacă cu toţii acuză o stare generală de oboseală, au slăbit considerabil din cauza efortului intens şi au dureri, sunt hotărâţi să dea tot ce au mai bun în ringul de dans.

„Am o durere de două săptămâni la un muşchi intercostal, dar am lăsat-o mai moale cu prizele pe partea dreaptă şi mergem mai departe”, a mărturisit Răzvan Fodor. Vedeta luptă alături de Lena pentru a-i acorda o şansă mamei ei să se ridice din scaunul cu rotile.

Nicola şi Ştefan luptă pentru băieţelul lui Ştefan, grav bolnav, iar Octavian Strunilă îşi doreşte să o ajute pe Ella să aibă o viaţă mai uşoară, iar părinţii ei imobilizaţi în scaune cu rotile să primească ajutor specializat.

Tot diseară, Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase, va face un Bollywood cu scop umanitar alături de Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro TV de la ora 13:00.

Vezi în galeria foto imagini din ediţia trecută „Dansez pentru tine”!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro