Tacos cu pui, rețeta Andreei Ibacka. Preparatul a stârnit controverse pe internet

.

Andreea Ibacka a început să își dezvăluie calitățile culinare pe rețelele de socializare, aceasta împărtășind cu fanii unele dintre preparatele cu care îl răsfață zilnic pe soțul ei, Cabral Ibacka. De data aceasta, actrița le-a arătat internauților cum pregătește ea tacos cu pui, o rețetă rapidă, cu ingredidente ce se regăsesc în orice bucătărie.

Andreea Ibacka a publicat un clip pe pagina sa de Facebook în care le arată admiratorilor ei cum prepară acest tacos cu pui, masa fiind gata rapid.

„Când vrei să mai schimbi gustul mâncării de acasă, încearcă rețeta aceasta. A ieșit delicios”, a scris soția lui Cabral pe rețeaua de socializare.

Tacos cu pui, rețeta Andreei Ibacka – Ingrediente și mod de preparare

Această rețetă de tacos cu pui, propusă de Andreea Ibacka se face din ingrediente ieftine, ce se regăsesc în casa oricărei gospodine. Preparatul este unul simplu și pe placul atât marilor, cât și micilor gurmanzi.

Ingrediente

  • Lipie
  • Carne tocată de pui
  • Caşcaval felii
  • Sos cu castraveți murați (ketchup si maioneză)
  • Ceapă roșie
  • Varză albă murată
  • Roşii
  • Pătrunjel

Mod de preparare

Pe o lipie se pune carnea tocată de pui, ce a fost asezonată anterior cu sare și piper. Se întinde carnea pe toată suprafața lipiei și se pune pe foc, într-o tigaie unsă cu ulei, cu carnea în jos. După ce carnea s-a gătit, se întoarce lipia și se pun feliile de cașcaval peste carne.

Citește și: De ce nu mai apare Andreea Ibacka în seriale: “Ar fi nedrept față de familia mea”. Ce fel de rol își dorește soția lui Cabral / Exclusiv

Citește și: Fiicele lui Cabral au o legătură specială. Andreea Ibacka: „Nu e relația clasică de surori”. Namiko este cu 16 ani mai mică decât Inoke

Odată ce cașcavalul s-a topit se ia lipia de pe foc și se completează tacosul cu un amestec de castraveți murați cu ketchup și maioneză, precum și cu ceapă roșie, varză albă murată, felii de roșii și pătrunjel tocat.

Lipia se îndoaie și se savurează.

Rețeta soției lui Cabral a creat polemici pe internet

În timp ce majoritatea urmăritorilor Andreei Ibacka s-au arătat încântați de această rețetă, au existat și câțiva care sunt de părere că puiul nu este gătit suficient și există risc de îmbolnăvire.

„Pare apetisant dar gătitul cărnii în această manieră este insuficient. Partea lipită de lipie nu ajunge la temperatura optima. Risc de toxiinfecție alimentară cu salmonella”, a scris o persoană în comentarii, care a precizat că lucrează ca specialist în calitate și food safety.

Citește și: Cabral, reacție virală după ce soția lui, Andreea Ibacka, a fost cerută în căsătorie de alt bărbat: „L-ai făcut praf”

Citește și: Cine este Lăcrămioara Pintilie, cuțitul de aur al lui Richard Abou Zaki. Concurenta a condus un restaurant cu patru stele Michelin

„Super, dar puiul nu este gătit suficient”, a mai zis un alt internaut.

Alte persoane l-au considerat pe Cabral un bărbat norocos pentru că Andreea Ibacka îi prepară mâncăruri atât de apetisante și i-au mulțumit acesteia pentru că a împărtășit cu ei rețeta, pe care au zis că o vor încerca.

Pe Instagram, Andreea Ibacka a avut un schimb de mesaje cu Adelina Pestrițu, care a apreciat rețeta actriței.

„Nu vrei să fii vecina mea?”, i-a scris Adelina, în timp ce Andreea i-a răspuns: „Am auzit că dai sarmale la schimb”.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton