Swing şi Bollywood la „Dansez pentru tine”

De Diana Sorescu, pe

În această seară ringul de la „Dansez pentru tine” va găzdui cea de-a treia ediţie din sezonul cu numărul 10, cu noi stiluri de dans şi coregrafii. Paula Seling şi Doiniţa Oancea…
… sunt cele două vedete condamnate la duel.

Aşadar, seara anunţă o nouă provocare pentru participanţii de la „Dansez pentru tine„: ei vor avea de pregătit swing şi Bollywood, două stiluri de dans complexe şi solicitante.

Cu adevărat emoţionate sunt echipele dueliste, formate din Paula Seling şi Tudor şi Doiniţa Oancea şi partenerul ei, Claudiu. Ei vor repeta dansurile ediţiei trecute, la care nu s-au descurcat prea bine, plus o coregrafie, la alegere, dintre cele obligatorii în ediţia aceasta.

Cei patru concurenţi s-au antrenat asiduu în cursul săptămânii, chiar şi 10 ore pe zi. Au trecut peste accidentări şi oboseala accentuată şi vor să demonstreze mâine că sunt cei mai buni.

Paula şi Doiniţa sunt hotărâte să lupte până la capăt pentru împlinirea viselor partenerilor lor: Tudor îşi doreşte o viaţă mai bună alături de mama sa şi o casă doar pentru ei, iar Claudiu vrea din tot sufletul să îşi ajute unchiul greu încercat de soartă.

Paula Chirilă şi Cristian Greţcu vor dansa împreună charleston, pentru un caz umanitar deosebit.

Vezi în galeria foto imagini din ediţia trecută „Dansez pentru tine”!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!