Survivor România 2022: O nouă eliminare din echipa Faimoșilor. Cine a părăsit competiția?

De Unica.ro, pe

Fiecare seară de marți aduce câte o nouă eliminare în Survivor România 2022.

Pentru a doua săptămână, Faimoșii și Războinicii au luptat în proba pentru Comunicare. Miza a fost de această dată diferită: câte o piesă pentru fiecare membru al echipei câștigătoare care a fost aleasă de către membrii familiei. După o nouă ștafetă, Războinicii au reușit să încheie o săptămână încărcată cu victorii și s-au bucurat de emoția ascultării unora dintre piesele lor preferate.

Înapoi în sala de Consiliu, Faimoșii au așteptat cu emoție să afle ce au votat cei de acasă. Radu Itu, Otilia și CRBL erau cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare. Iar telespectatorii au decis.

Survivor România 2022: O nouă eliminare din echipa Faimoșilor. Cine a părăsit competiția?

Citeşte și: ADDA a anunțat că se retrage din viața publică. Artista a primit un diagnostic dur din partea medicilor

Citeşte şi: Bursucu pleacă de la „Teo Show”. Va prezenta matinalul „Dimineața cu noi” alături de Viviana Sposub și George Tănase

Citeşte şi: Puya, despre decesul fratelui său: „Suntem tentați să credem că suntem stăpânii propriului destin”

Citeşte şi: Mihai Bobonete, apostrofat de internauți pentru atitudinea avută față de numărul unui concurent de la „Românii au talent”

Câteodată și oamenii puternici plâng. Dau jos pălăria și vă respect pe toți – a fost prima reacție a lui Radu Itu când a aflat că el va părăsi competiția.

Ediția care s-a încheiat cu o nouă eliminare din rândul Faimoșilor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 23:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.0 puncte de rating și 29.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.5 puncte de audiență și 17.2% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au trăit noile provocări, iar în minutul de aur, la ora 21:37, peste 2.4 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Au trecut cinci săptămâni din show-ul fenomen, iar publicul din România a trăit fiecare secundă la intesitate maximă alături de membrii celor două triburi. Despre rezultatele înregistrate, până acum, în acest sezon, Antonii Mangov, Programming Director PRO TV declară: ”Survivor este cel mai de succes format de tip reality, de aventură, din lume și era deja extrem de iubit de publicul din România. Ne bucurăm să vedem că acest sezon este mai performant decât orice alt sezon anterior, iar calitatea emisiunii a atins noi standarde”.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!