Strălucire la lansarea „Iubire şi onoare”

De Diana Sorescu pe

Telenovela „Iubire si onoare”, cel mai nou proiect marca Acasă, difuzată de luni până joi, de la 20:30, a avut parte de o lansare plină de fast, aseară, în Turabo Society Club.
Peste 200 de actori, ziarişti şi invitaţi au luat parte aseară la o gală demnă de covorul roşu.

Primii sosiţi au fost Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici, amândoi extrem de emoţionaţi. Într-o superbă rochie aurie marca Krista&Joel, special creată pentru ea, Mădălina Drăghici, protagonista telenovelei „Iubire şi onoare”, a strălucit la braţul lui Radu Vâlcan.

Una dintre apariţiile serii a fost Diana Dumitrescu, sosită direct de la filmările din Turcia unde a trecut printr-o schimbare majoră de look. Ea a îmbrăcat la lansare o creaţie Osklen, o superbă rochie cu accente futuriste.

Nici Adela Popescu nu a fost mai prejos. Vedeta ce va participa sezonul acesta la „Dansez pentru tine” a ales să poarte o rochiţă simplă, scurtă, albă, creaţie personală, ce s-a asortat perfect cu noua culoare a părului şi i-a pus în evidenţă bronzul.

Parada modei a continuat odată cu apariţia Nicoletei Luciu pe covorul roşu. Într-o rochie mulată, stropită cu paiete şi cristale, marca Sabre, Nicoleta a semănat cu o divă de peste Ocean: „Mi-am dorit pentru această seară specială să strălucesc la braţul iubitului meu, Zsolt. Am ales rochia în urmă cu o lună şi am avut emoţii până a fost gata”, a mărturist actriţa din „Iubire şi onoare”.

Finalul proiecţiei „Iubire şi onoare” din Turabo Society Club a fost întâmpinat cu aplauze de toţi cei prezenţi, semn că telenovela are potenţial şi va avea o mulţime de privitori fideli.

Strălucire la lansarea "Iubire şi onoare"

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro