Patricia Hitchcock, fiica regizorului Alfred Hitchcock, a murit la 93 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 august 2021, 12:33

Patricia Hitchcock, fiica regizorului Alfred Hitchcock, a încetat din viață marți, la vârsta de 93 de ani. Actrița a murit în locuința sa din Thousand Oaks, California, SUA, potrivit presei internaționale.

Fata Patriciei, Katie O’Connell-Fiala, a fost cea care a confirmat trecerea în neființă a mamei ei.

Citeşte şi: Filme vechi de neuitat, producții celebre din secolul trecut!

Patricia Hitchcock a jucat în filmele tatălui ei, interpretat-o pe Caroline, colega de birou a lui Janet Leigh, care se oferă să-i dea tranchilizante „Psycho”, pe Barbara Morton, sora personajului Ruth Roman, Anne Morton în pelicula „Strangers on a Train”. Patricia a mai avut roluri importante în filme precum „Cazul lui Thomas Pyke”, „Cele zece porunci”, „Skateboard” sau „Șase personaje în căutarea unui autor”.

De asemenea, activitatea Patriciei s-a extins ți în televiziune, ea apărând în diverse seriale TV ca „Suspicion”, „My Little Margie”, „Matinee Theatre”, „The Life of Riley”, dar și în 10 episoade din „Alfred Hitchcock prezintă”.

Patricia Hitchcock a fost căsătorită cu Joseph E. O’Connell Junior, iar împreună au trei fiice: Mary Stone, Tere Carrubba și Katie O’Connell-Fiala. Soțul Patriciei a murit în 1994.

Foto –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!