Actrița Jennifer Love Hewitt, mamă pentru a treia oară

De Adelina Duinea, pe

Actrița Jennifer Love Hewitt (42 de ani) a devenit mamă pentru a treia oară. „Așa m-au trimis copiii la spital”, a scris Jennifer pe Instagram, în dreptul unei imagini alb-negru cu burtica pe care avea lipite abțibilduri cu mesajele „e băiețel!”, „aproape gata!” și „9 luni”. „Burtica mea a fost un mare succes”, a continuat.

Actrița Jennifer Love Hewitt, mamă pentru a treia oară

„Se zice că femeile își părăsesc trupurile în timpul travaliului… călătoresc până la stele pentru a culege sufletele copiilor lor, apoi se întorc în această lume împreună. A fost o mare onoare pentru mine să ajung acolo și să mă întorc cu tine, Aidan James. Acum hai să ne îmbrățișăm și odihnim”, a încheiat Jennifer.

Actrița Jennifer Love Hewitt, mamă pentru a treia oară

Actrița și soțul ei, Brian Hallisay, mai au împreună două copii, o fiică, Autumn James, în vârstă de 7 ani, și un fiu, Atticus James, în vârstă de 6 ani. Timp de 5 ani, din 2005 până în 2010, Jennifer a fost protagonista serialului Mesaje de dincolo, mulți dintre fanii producției amintindu-și că în serial, actrița a avut un fiu cu același nume pe care l-a ales pentru mezin, Aidan.

Jennifer și-a confirmat a treia sarcină în mai 2021. Atunci, actrița a admis că a fost o surpriză. „Întotdeauna am fost deschiși la a avea un al treilea copil, dar nu am crezut, având în vedere anul nebun care a trecut, că avea să se întâmple în acest moment”, a declarat pentru People.

Citește și:

Kylie Jenner a confirmat a doua sarcină. Primele fotografii cu burtica

Ce mari au crescut și ce frumoși sunt fiii Shakirei

Așchia nu sare departe de trunchi! Ce frumoasă este fiica supermodelului Heidi Klum

„Simt că am fost capabili că creștem doi copii realmente speciali care-i vor fi modele grozave. A fost un cadou atât de surprinzător, plăcut și frumos, să putem să avem din nou această experiență alături de un mic omuleț”, a completat Jennifer.

Actrița este nerăbdătoare să înceapă acest nou capitol, mai ales că are doi copii dornici să o ajute. „Abia așteaptă. Au exersat diferite sarcini pe care să le îndeplinească. Au decis în mod clar că niciunul nu se va ocupa de schimbatul scutecelor, ceea ce respect și nu aș fi așteptat niciodată de la ei, sincer!”, a mai declarat Jennifer.

În prezent, actrița poate fi urmărită în serialul 9–1–1. Al patrulea sezon al producției are premiera pe 20 septembrie 2021. În acest sezon, personajul lui Jennifer, Maddie Buckley Kendall, este însărcinată.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!