Actorul Josh Duhamel și iubita lui, modelul Audra Mari, s-au logodit

De Adelina Duinea, pe

Josh Duhamel (49 de ani) și iubita lui, Audra Mari (28 de ani), Miss America 2016, s-au logodit. Actorul și modelul formează un cuplu de mai bine de doi ani și au făcut anunțul în mediul online sâmbătă, 8 ianuarie 2022. Josh a făcut pasul cel mare cu ocazia aniversării de 28 de ani a lui Audra.

Actorul Josh Duhamel și iubita lui, modelul Audra Mari, s-au logodit

„Am pornit!! A găsit un mesaj într-o sticlă adusă de valuri la mal și a zis DA!!”, a scris actorul în dreptul unei fotografii în care el și Audra sunt surprinși pe plajă. În imagine, actorul ține în mână un bilețel mototolit pe care apare mesajul: „Audra Diane Mari, te căsătorești cu mine?”.

Actorul Josh Duhamel și iubita lui, modelul Audra Mari, s-au logodit

Fosta soție a actorului, artista Fergie (46 de ani), a comentat: „Felicitări!!! 💚💚💚💚💚💚”. Fergie și Josh au împreună un fiu, Axl Jack Duhamel, în vârstă de 8 ani. Fostul cuplu a fost căsătorit timp de 10 ani, între 2009 și 2019.

Audra, care a fost desemnată și Miss Dakota de Nord în anul 2014, și Josh și-au confirmat relația în octombrie 2019, la câteva luni după ce au fost fotografiați de paparazzi sărutându-se într-un aeroport din Toronto, Canada. O lună mai târziu, divorțul dintre Fergie și Josh a fost încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Meghan Markle a primit 1 liră sterlină de la The Mail on Sunday pentru încălcarea vieții private

Billie Eilish: „Pornografia mi-a distrus creierul” – UNICEF trage un semnal de alarmă

Actorul Sir Sidney Poitier, primul bărbat de culoare premiat cu Oscar, a murit la 94 de ani

Josh și Fergie s-au separat în septembrie 2017, după 8 ani de mariaj, însă au depus actele de divorț abia în 2019. În 2018, cu un an înainte de a o cunoaște pe Mari, Josh a format timp de câteva luni un cuplu cu actrița Eiza González (31 de ani).

După despărțirea de Eiza, în podcastul găzduit de actorul Dax Shepard, „Armchair Expert”, Josh și-a exprimat dorința de a-și extinde familia. „Nu mai am 30 de ani. Am 45. Vreau să am mai mulți copii”, a spus atunci. „Vreau asta în următorii câțiva ani. Deci este vorba despre a-mi găsi pe cineva suficient de tânără încât să mai putem avea copii?”, a continuat.

„Nu e vorba că aș face copii cu oricine. Vreau să găsesc o fată alături de care să întemeiez o familie. Eu și Fergie avem o relație grozavă. O iubesc și întotdeauna o voi iubi. Din păcate, relația noastră nu a funcționat, dar întotdeauna voi fi acolo pentru ea și întotdeauna va fi mama fiului meu”, a mai spus.

„Îmi place acțiunea, îmi place să urmăresc. Îmi plac lucrurile de genul acesta, cred că e genetic, e ceva primar. Sunt anumite persoane pe care le întâlnești și pe care ți le dorești. Nu e întotdeauna cea mai frumoasă persoană. Uneori, unii oameni au dorința asta față de oameni care nu o au pentru ei”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!