Stomp şi vals la „Dansez pentru tine”

De Diana Sorescu, pe

Vineri seară se strigă „Muzica, maestre!” în cea de-a cincea ediţie a sezonului 10 de la „Dansez pentru tine”. Stomp şi vals vor fi stilurile acestei emisiuni, iar Nicola…
… şi Bogdan Vlădău sunt vedetele ce luptă la duel.

Iulia Vântur şi Ştefan Bănică vor găzdui, ca în fiecare vineri, un nou mega show „Dansez pentru tine”. În această ediţie, Adela Popescu, Răzvan Fodor, Paula Seling şi Octavian Strunilă alături de perechile lor se vor confrunta cu stiluri de dans spectaculoase.

De la ritmurile antrenante şi tonice de stromp, ei vor pluti în paşi de vals, totul în încercarea de a smulge note maxime de la juriu.

Dacă cele patru echipe se vor concentra exclusiv pe executarea cât mai inspirată a acestor două coregrafii, Nicola şi Bogdan Vlădău trebuie să danseze trei stiluri de dans: Bollywood, swing şi stromp.

Şi aşa emoţionate de ideea unei posibile eliminări, echipele dueliste au avut probleme serioase în săptămâna de antrenamente: modelul Bogdan Vlădău a fost diagnosticat cu lombosciatică, Nicola a avut o criză de fiere din cauza suprasolicitării, iar partenerul ei a acuzat dureri acute la genunchi.

În ciuda diagnosticului extrem de delicat, Bogdan Vlădău e hotârât să continue lupta în paşi de dans, chiar dacă asta presupune administrarea de perfuzii şi calmante puternice.

Bogdan şi Ana-Maria visează să îl ajute pe tatăl ei, grav bolnav, iar Nicola şi Ştefan îşi doresc o viaţă mai bună pentru băieţelul lui Ştefan, ce este ţintuit într-un scaun cu rotile.

Tot mâine, Raluca Hanganu şi Costin Sforaru vor dansa un tango pasional, în scop umanitar.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!