Sting, dezvăluiri despre căsnicie și copii: „Nu am intenționat să devin tată”

De Oana Savin, pe
Sting este însurat de 27 de ani cu Trudie Styler, însă sunt împreună de 37 de ani. Artistul în vârstă de 68 de ani a dezvăluit secretul iubirii veșnice.

Legendarul rocker a declarat în noul număr al revistei People că pe lângă faptul să sunt soț și soție, sunt și prieteni.

Știu un lucru despre căsătorie. Sunt căsătorit cu Trudie de 27 de ani. Oamenii îmi spun: ”Cum ați rezistat atât de mult timp?”. Eu spun: ”Este un fel de miracol, dar nu luăm totul de-a gata”. Suntem și prieteni”, a povestit Sting.

Ne iubim, dar ne plăcem cu adevărat și asta este cea mai mare diferență. Iubirea este pasiune și toate aceste lucruri, dar să placi pe cineva și să te bucuri de compania cuiva este un lucru ușor diferit și durează mai mult timp. Așadar, le poți avea pe amândouă și asta este important. Să fi căsătorit cu cel mai bun prieten al tău”, a afirmat artistul.

Sting, dezvăluiri despre căsnicie și copii: „Nu am intenționat să devin tată”

Citește și: Sting are probleme de sănătate. Artistul și-a anulat mai multe concerte

Sting, pe numele său adevărat Gordon Sumner, a vorbit și despre copiii săi. El și soția lui au împreună patru copii: Mickey (36 ani), Eliot (29 ani), Jake (34 ani) și Giacomo (24 ani). De asemenea, el mai are doi copii împreună cu fosta sa soție, Frances Tomelty: Fuchsia Kate, în vârstă de 37 de ani și Joe, de 43 de ani.

Niciodată nu am intenționat să fiu tată. Am devenit tată din întâmplare de șase ori – atât sunt de inteligent”, a glumit cântărețul.

Și totuși ei au fost cele mai fericite întâmplări din viața mea deoarece sunt oameni remarcabili. Nu îmi pot asuma creditul pentur asta, dar sunt, și mi-au oferit șapte nepoți în acest moment, care de asemenea sunt minunați. Și totul s-a întâmplat din întâmplare. Nu intenționam să fiu patriarhul unui trib, dar sunt”, a mai spus Sting.

Citește și: Sting nu vrea să lase nicio moştenire copiilor lui

Niciun părinte nu este perfect, dar sunt sigur că au existat momente când a fost grozav să fii copilul meu, și alte dăți când a fost un impediment. Mergeam să îmi iau copiii de la școală și alți părinți îmi cereau un autograf. Era jenant pentru mine și copiii mei”, a explicat el.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Sting.

Sursă foto: Hepta, Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!