Sting nu vrea să lase nicio moştenire copiilor lui

De Andreea Catrina, pe

Când ne gândim la copiii celebrităţilor, ne gândim din start la nişte persoane privilegiate, care pot avea orice îşi doresc sau pot călători oriunde şi oricând.
Doar că lucrurile nu stau întotdeauna astfel. Unul dintre cei mai bogaţi artişti ai lumii, muzicianul Sting, a anunţat recent că nu vrea să le lase copiilor săi nicio moştenire.

„Le-am spus deja că nu vor rămâne cu prea mulţi bani, pentru că mi-am propus să îi cheltuiesc. Avem o mulţime de lucruri de făcut. Cu siguranţă că nu le voi lăsa conturi în bancă, pentru că ei trebuie să muncească. Toţi copiii mei ştiu acest lucru şi foarte rar îmi cer ceva, fapt pentru care îi apreciez şi îi respect”.
Fiul unei coafeze şi al unui lăptar, Sting (62) a crescut fără prea mulţi bani, înainte de a deveni un artist de talie internaţională. Până în prezent, muzicianul a vândut peste 100 de milioane de albume şi are o avere estimată la 300 de milioane de dolari. Hitul său „Every Breath You Take” continuă să îi aducă aproximativ 2.000 de dolari pe zi, din drepturi de autor.
Artistul are chiar şi un castel în Wiltshire, pe care îl numeşte „casa de lângă lac”, o vilă în Toscana şi alte proprietăţi în Malibu, Londra şi New York.
Sting are în total şase copii, din două căsătorii.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!