Ștefan Bănică, mărturisiri neașteptate despre cei trei copii ai săi

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 16 octombrie 2019, 17:45
Ștefan Bănică a vorbit deschis și sincer despre cei trei copii ai săi. Artistul a făcut mărturisiri interesante și neașteptate despre fiecare dintre moștenitorii săi în parte.

Ștefan Bănică, în vârstă de 52 de ani, are trei copii din trei relații diferite. Astfel, artistul are un băiat, pe nume Radu Ștefan, în vârstă de 17 ani, din relația cu Camelia Constantinescu, o fată, pe Ana Violeta, de 11 ani, din căsnicia cu Andreea Marin și de curând a devenit tatăl unui băiețel, pe nume Alexandru, rodul poveștii de iubire cu Lavinia Pîrva, actuala sa soție.

Ștefan Bănică a vorbit despre relația cu cei trei copii ai săi într-un interviu acordat în emisiunea „E OK să fii vedetă?”, prezentată de Dana Săvuică: „Fiu-miu, Ştefan, are 17 ani, vrea să se facă actor. E frumuşel – dar nu-i mai băgaţi în cap treaba asta! Are o sensibilitate şi un bun-simţ, pictează frumos. Sfatul meu pentru el a fost ăsta: „Dacă vrei să faci meseria asta, fă-o pentru profesie, doreşte-ţi să fii actor, nu vedetă!” E o mare diferenţă! (…) Ştefănel îmi spune unele lucruri, altele le ţine pentru el. Depinde.

Stefan banica si fiul sau, Radu Stefan

Şi Violeta la fel. Adică fii-mea, când are chef să vorbească şi când are un interes direct, pac, imediat dau drumul la vorbă. Dar amândoi sunt muzicali şi extrem de sensibili. Eu nu-mi doresc neapărat să urmeze acelaşi drum cu mine şi nici nu-i constrâng în niciun fel. Vin mereu la concertele mele, dar eu vreau să meargă să vadă tot felul de spectacole, tot felul de artişti şi tot felul de trupe, ca să-şi îmbogăţească şi să aleagă. Uneori vreau să-i iau cu mine în turneu. Lui Ştefan i-am şi propus: „Te iau în turneu, te ocupi de ceva, te plătesc ca să înveţi ce înseamnă, dar te ocupi de ceva: fie eşti manager de trupă, te ocupi să-i cazezi, să-i duci de colo colo, adică să înveţi să faci nişte lucruri”, – a povestit Ștefan Bănică pentru sursa citată.

 

Cât despre micuțul Alexandru, Ștefan Bănică a mărturisit că este o adevărată binecuvântare: „Am noroc cu ăsta micul, cu Alexandru, adică e un copil super normal, evident că mai plânge din când în când, dar nu-l simţi. Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”.

Sursă foto: Instagram, arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!