Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în noul sezonul „Chefi la cuțite”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 noiembrie 2020, 15:18

S-a dat startul filmărilor pentru un nou sezon, cu numărul 9, al show-ului culinar „Chefi la cuțite”.

Acest sezon nou vine, după cum se știe deja, cu o premieră: sarcina Ginei Pistol. Frumoasa prezentatoare nu va mai fi singură, ci îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a spus Speak.

Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în noul sezonul „Chefi la cuțite”

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Pe lângă rolul de coprezentator, artistul devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă.

„Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a adăugat Speak.

Citeşte şi: Gina Pistol se confruntă cu primele probleme legate de sarcină

Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol. Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenții.

„Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a povestit Gina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!