Sonia Simionov și mama ei au gătit la Chefi la cuțite: „Am avut o reținere”. Ce profesie a avut mama jurnalistei

.

Sonia Simionov și mama ei au făcut o surpriză juraților Chefi la cuțite în momentul în care au venit să le gătească. Mama jurnalistei a afirmat emoționată că de mult timp își dorește să ajungă în platoul emisiunii. În timpul show-ului culinar, fosta concurentă de la America Express a făcut dezvăluiri despre părinții ei.

Sonia Simionov a gătit cu mama ei la Chefi la cuțite

Sonia Simionov a venit la Chefi la cuțite împreună cu mama ei, Ileana Simionov, care a dezvăluit că este fan al emisiunii.

„Mie chiar îmi place emisiunea. Am avut o reținere când a zis, dar am acceptat repede să vin atunci când mi-a propus Sonia, pentru că m-am gândit că este o experiență cu totul aparte. Cele mai mari emoții le am legat de timp – dacă voi reuși să mă încadrez sau nu în acea oră pe care o avem la dispoziție”, a afirmat mama jurnalistei.

Ileana Simionov a decis să le pregătească lui Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner o tocăniță de pui, în timp ce Sonia a preparat un risotto cu trei feluri de ciuperci.

În timpul probei, Sonia Simionov a făcut dezvăluiri despre părinții ei care au lucrat la centrala nucleară de la Cernavodă.

Citește și: Situație fără precedent la Chefi la cuțite. Richard Abou Zaki s-a certat cu Antonio Passarelli, după jurizarea amuletei

Citește și: Cine este Mihai Dragomir, cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu. A fost elevul juratului la școala de bucătari

„Eu nu gătesc lucruri pompoase, știu să fac lucrurile de bază. Când eram la liceu în Constanța, părinții erau mai mult în Cernavodă, pentru că acolo lucrau, și atunci, ca să-mi ajungă banii pe care mi-i trimiteau, trebuia să gătesc, pentru că era mai ieftin. Fac destule, nu fac doar cartofi prăjiți și ouă, fac și lucruri mai complicate”, a afirmat jurnalista.

Ileana Simionov a lucrat la centrala de la Cernavodă

Deși acum s-a pensionat, Ileana Simionov are amintiri puternice legate de perioada în care a lucrat la laboratorul de control mediu al centralei de la Cernavodă. Și soțul acesteia a fost director la aceeași centrală.

Citește și: Alexia și Aris Eram au gătit o tartă cu praz la Chefi la cuțite. Reacția juraților: „Putea să fie și mai bun” / Video

Citește și: Orlando Zaharia, de la „Chefi la cuțite”, despre boala fiului său. „Nu a mâncat dulce în viața lui”. Ce diagnostic a primit Andreas

„Gătesc de-o viață, dar am avut și serviciu. Am lucrat la centrala nucleară de al Cernavodă cu soțul meu. Soțul meu a terminat fizica, a fost unul dintre directorii de la centrală. Iar eu am făcut tehnici și tehnologii nucleară și am lucrat la laboratorul de control mediu. Făceam analize din punct de vedere radioactiv, de exemplu carne de toate tipurile. Făceam și la iarbă, inclusiv la salată și spanac, tot ce se mănâncă. Făceam analize pe o rază de 30 de kilometri. Noi am ieșit la pensie și am lăsat pe alții în locul nostru”, a afirmat Ileana Simionov.

Deși preparatul Soniei nu a fost tocmai pe placul chef-ilor, aceștia i-au oferit jurnalistei, dar și mamei sale, cuțitul de argint, oferit tuturor vedetelor care intră în platoul emisiunii pentru a găti.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Sonia Simionov și mama ei, Ileana, la Chefi la cuțite

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton