Cum arată casa lui Smiley, decorată de designeri. Gina Pistol și-a pus și ea amprenta asupra luxoasei vile

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 19 iunie 2024, 16:48

Smiley este unul dintre cei mai în vogă artişti, iar acest lucru s-a reflectat şi în veniturile sale care s-au rotunjit considerabil. Aşa se face că artistul şi-a permis, în urmă cu mai mulți ani, să-şi construiască şi să-şi decoreze o casă aşa cum a visat-o. De când Gina Pistol s-a mutat cu el și și-au întemeiat o familie, unele locuri ale vilei s-au schimbat întrucât vedeta și-a lăsat amprenta asupra lor.

Cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol

În 2011, Smiley şi-a ridicat o vilă impunătoare, lângă Bucureşti, care are 130 mp şi nu mai puţin de cinci camere: un living şi patru dormitoare, la care se adaugă şi o mansardă locuibilă. Şi pentru ca interiorul să fie unul confortabil, dar şi pentru a respecta tendinţele în decor interior, Smiley a apelat la tinerii arhitecţi de la GraphGeeks, după cum se observă din imaginile publicate pe site-ul thevandallist.com.

Designerii au reuşit să creeze un interior cald, iar elementele decorative amintesc de pasiunea lui Smiley pentru muzică, noul şi vechiul amestecându-se într-un tot unitar.

Accentul a fost pus pe geamurile mari care să confere o luminozitate naturală permanentă a locuinţei.

Paleta cromatică se înscrie şi ea în tonul casei, designerii mizând cu succes pe alb şi albastru, „spart” însă de accente de culoare, ce reliefează atmosfera liniştită a locuinţei.

Citește și: Cum a descoperit-o Smiley pe Sore Mihalache și ce relație au în prezent: „M-a lăsat să și greșesc” / Exclusiv

Citește și: Experienţă unică AI pentru cei 5000 de spectatori la concertul lui Smiley! Ce i-a şoptit fiica sa, Josephine, înainte să urce pe scenă

Smiley poate spune că şi-a construit căminul visurile sale, pe care, cu trecerea anilor, l-a mai redecorat! Gina Pistol s-a mutat cu el, la scurt timp după ce și-au asumat relația, și a lăsat o amprentă personală locului, iar venirea pe lume a fiicei lor a schimbat dinamica în cuplu, dar și destul de mult interiorul casei care a fost adaptat nevoilor ei.

Gina Pistol s-a ocupat de amenajarea terasei

Pe lângă camerele decorate cu gust și de livingul spațios, în care Josephine dansează în fiecare dimineață, după cum chiar Smiley a dezvăluit, artistul și familia lui se bucură și de o terasă amenajată de fosta prezentatoare de televiziune, precum și o curte plină de verdeață.

“Mi-am dorit foarte mult să am o terasă cozy, unde să beau dimineața cafeaua alături de Andrei, să citesc, sau pur și simplu să stau cu Josephine ca fetele” – a transmis Gina Pistol, pe pagina sa de Instagram, în dreptul unui clip în care prezintă cum și-a amenajat terasa.

Citește și: Simona Halep, apariție de peste 32.000 de euro, la Sports Festival Cocktail Party. Geanta Hermès, cel mai scump accesoriu

Citește și: Cum arată penthouse-ul din resortul de lux la care Delia s-a cazat în Dolomiți. Are saună finlandeză și terasă panoramică

Unul dintre desingerii care au lucrat la casa lui Smiley a dezvăluit că artistul le-a oferit libertate deplină în amenajarea locuinței sale.

„Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală”, a precizat acesta, potrivit Elle.ro.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată casa în care locuiesc Smiley, Gina Pistol și fiica lor

Sursa foto: thevandallist.com, Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter