„Și-ar fi dorit să am o altă profesie, departe de ochii publicului”. Ce relație are Viviana Sposub cu tatăl ei

De Raluca Vițu, pe

Viviana Sposub (25 de ani) a recunoscut adesea că are o relație foarte bună cu mama ei.

Chiar în urmă cu câteva zile a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare cu mama ei, în timp își sărbătorea sora mai mare, Bianca. Dar se știu destul de puține lucruri despre legătura cu tatăl ei.

Viviana Sposub a dezvăluit în cadrul unui interviu că tatăl ei este o fire pragmatică și sora ei seamănă foarte mult cu el, ea fiind „artistă”, ca mama ei.

"Și-ar fi dorit să am o altă profesie, departe de ochii publicului". Ce relație are Viviana Sposub cu tatăl eiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Frumoasa si deșteapta mea soră seamănă foarte mult cu tata. Eu si mama suntem artistele, Bianca si tata sunt pragmaticii. Ea lucrează în IT, deși nu ai bănui la prima vedere, și se descurcă de minune.”- spunea iubita lui George Burcea, pentru fanatik.ro.

„Sunt un copil norocos!”

Viviana se numără printre persoanele norocoase, care au avut parte, de-a lungul timpului, de toată susținerea părinților.

„Sunt un copil norocos! M-am bucurat de susținerea părinților mei în orice capitol sau proiect din viața mea. Recunosc că am o relație mai apropiată cu mama si mă sfătuiesc cu ea in toate privințele, mai ales când vine vorba de decizii profesionale. Încă de când aveam 6 ani m-a însoțit la toate spectacolele și concursurile, m-a îndrumat în toată cariera și știe foarte bine de ce sunt în stare și ce obiective îmi doresc să ating” – a mai spus ea.

Citeşte şi: Viviana Sposub, detalii inedite din relația cu George Burcea: “Eu mă aprind mai repede”/ EXCLUSIV

Iubita lui George Burcea a mai spus că tatăl ei nu a fost foarte încântat de cariera pe care ea a ales-o. Părintele ei și-ar fi dorit ca Viviana să aibă un loc de muncă mai “serios”, să lucreze la birou. Cu toate acestea, el a fost mândru de fiica lui când a participat la “Bravo, ai stil!”. Și a urmărit cu interes toate edițiile în care ea a apărut.

„Mă susține necondiționat”

„’Bravo, ai stil!’ are un nou fan și anume, tatăl meu. Urmărește fiecare emisiune și este foarte mândru de mine. Tata și-ar fi dorit, cu siguranță, să am o altă profesie. M-ar fi văzut la birou, cu o viață liniștită, departe de ochii publicului. Dar uite că așa îmi dau seama cât de mult mă iubește!

Citeşte şi: Ce mai face Viviana Sposub de când nu mai apare la TV! Iubita lui George Burcea vrea să cucerească America

Indiferent că drumul pe care am ales să merg este diferit de cel pe care și l-ar fi dorit el pentru mine. Mă susține necondiționat și încearcă să se obișnuiască ușor, ușor cu faptul că jobul meu presupune să fiu în atenția oamenilor.” – a dezvăluit ea, anul trecut, pentru ciao.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!