Sharon Stone, la un pas de moarte. Actrița a făcut dezvăluiri incredibile

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 05 februarie 2019, 10:59
Sharon Stone a fost la un pas de a-și pierde viața în anul 2001, când a petrecut nouă zile în comă. Actrița a făcut dezvăluiri incredibile din perioada când a avut mari probleme de sănătate.

Stone a suferit un anevrism cerebral, ce a început cu o durere îngrozitoare de cap. Actrița a început să intre și să iasă constant din comă, iar atunci  medicii și-au dat seama că are fracturi la nivelul arterei vertebrale.

Atunci, Sharon pierduse mult sânge, precum și 18% din masa corporală. Timp de nouă zile a fost în comă, însă a reușit să se recupereze complet.

Acest eveniment a fost unul traumatizant pentru frumoasa actriță, care a vorbit despre teribilele momente prin care a trecut într-un interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey.

Am sunat-o pe mama de la Urgențe și i-am spus că am hemoragie cerebrală. Mi-a zis: vin spre tine, te iubesc, și a închis”, a povestit Sharon Stone.

La un moment dat eram dusă pe targă, m-am trezit și am întrebat ce mi se întâmplă. Un rezident foarte tânăr mi-a spus că mă duce în operație. Am întrebat ce operație și mi-a răspuns că mă vor opera pe creier, că trebuie să îmi deschidă craniul ca să vadă ce se întâmplă”, și-a amintit ea.

Ca alternativă i s-a oferit angiografia. Astfel, actrița a acceptat să i se introducă o cameră în cap pentru a vedea cât de afectat îi era creierul.

Au descoperit că artera vertebrală se rupsese, că aveam hemoragie la spate, la față și cap, la coloană. Creierul era împins, iar artera afectată stătea să se rupă complet”, a mai spus vedeta.

Medicii au fixat artera cu fire de platină, însă această operație nu a fost fără efecte adverse. Sharon a fost nevoită să învețe din nou să meargă, să audă, să scrie, să vorbească, să își amintească.

O lungă perioadă de timp după externare, ea a trăit cu teama că va muri.

De atunci pentru mine totul este mai intens. Am luat-o de la capăt. Orice moarte e o renaștere”, a explicat Sharon Stone, care susține că a renăscut ca o pasăre Phoenix.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!