Cum a aflat Shakira de infidelitățile lui Gerard Pique

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 iunie 2022, 12:42

În presa internațională au apărut noi detalii legate de despărțirea dintre Shakira (45 de ani) și fotbalistul Gerard Pique (35 de ani). Reamintim că la începutul lunii iunie, Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație. Ei au împreună doi băieți – Milan (9 ani) și Sasha (7 ani).

Anunțul neașteptat a fost făcut de cântăreață, pe rețelele de socializare:

„Cu regret vă anunțăm că ne-am despărțit. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim.”

Despărțirea celor doi continuă să genereze noi controverse pe măsură ce apar noi detalii legate de presupusul motiv al rupturii relației care a durat 12 ani. Jurnaliștii de la publicația Marca notează că Shakira a descoperit că Pique îi este infidel după ce a apelat la ajutorul unei firme de detectivi. Aceștia l-au urmărit pe fotbalist și au aflat că se întâlnește cu femeia despre care se spune acum că i-ar fi iubită.

Cum a aflat Shakira de infidelitățile lui Gerard Pique

Mai mult, cântăreața columbiană ar fi în posesia unor fotografii cu Pique în compania iubitei, însă acestea nu vor fi făcute publice pentru că Shakira a plătit ca ele să rămână în posesia ei și să nu apară în presă.

Citeşte şi: Răsturnare de situație în cazul despărțirii cuplului Shakira-Pique. Ce dezvăluiri au făcut apropiații lor

Citeşte și: Ducii de Cambridge se vor muta la țară, într-o casă modestă

Citeşte şi: Cum a aflat Cristian Boureanu că prima soție îl înșela cu nașul lor de cununie

Citeşte şi: Iulia Albu a purtat un colier în valoare de 38.000 de euro. Cum arată bijuteria și care este povestea ei

Se spune despre femeia cu care Shakira a fost înșelată că are inițialele numelui C.C., are vârsta de 20 de ani, este chelneriță într-un bar și a ajuns să-l cunoască pe sportiv pentru că este prietenă cu soția unuia dintre colegii fotbaliști de la FC Barcelona.

Tot Marca mai notează că problemele de cuplu între Shakira și Pique sunt mai vechi, cei doi fiind pe aceeași lungime de undă doar în dormitor.

Amândoi aveau multe probleme care le-a afectat relația. Era de așteptat să se despartă. Se spune că Shakira și Pique se înțeleg de minune doar în pat. A avea o relație cu un fotbalist nu e ușor. Sunt femei care se căsătoresc cu fotbaliști celebri și povestesc cum aceștia se cred “Dumnezeu” – a dezvăluit Carmen Lomana, reporter în emisiunea „Ya es Mediodía’”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!