Şerban Huidu se simte mai bine şi alte ştiri

De Diana Sorescu pe

Veşti îmbucurătoare despre starea cârcotaşului: şi-a revenit din coma indusă şi a început să vorbească şi să mănânce. Chiar şi aşa, Şerban Huidu se află încă la Terapie Intensivă.
–    Prezentatorul Prima TV se simte din ce în ce mai bine! Veştile vin de la familia lui Huidu, care a stat alături de el clipă de clipă. Tatăl cârcotaşului a mărturisit că Şerban şi-a revenit complet din starea de comă indusă, a zâmbit celor dragi, a vorbit, ba chiar a mâncat sandwich-uri special pregătite pentru el şi a băut sucuri de fructe şi ceaiuri. Florin Huidu speră ca fiul lui să se însănătoşească total, iar în scurt timp să se reîntoarcă în ţară. Şerban se află internat la secţia Terapie Intensivă a spitalului din Innsbruck, Austria, după ce miercurea trecută a suferit un grav accident la ski.

–    O veşte şocantă în lumea mondenă: prezentatoarea Oana Frigescu divorţează de soţul ei, după doar un an şi jumătate de mariaj! Chiar dacă toată lumea îi credea cuplul perfect, iată că lucrurile nu au stat aşa. Motivul pentru care ştirista de la Antena 1 a decis să se separe de Andrei Badiu sunt încă necunoscute, iar decizia divorţului este cu atât mai surprinzătoare cu cât cei doi au împreună o fetiţă superbă, de doar zece luni.

–    Cântăreaţa Inna a început anul cu un mega-succes: diva a câştigat trofeul Eurodanceweb Award 2010! Cântăreaţa şi al său hit „Sun is up” au obţinut voturile juriului format din DJ şi producători celebri, aşa că românca a fost marea câştigătoare, devansând nume mari din industria muzicii de club internaţionale.

–    Ilie Năstase şi Brighitte Sfăt au petrecut Revelionul la Paris, într-un cadru restrâns, alături de prieteni buni ai fostului tenisman. Şi ca vacanţa să fie una perfectă, cei doi s-au distrat de minune la Disneyland, întorcându-se în lumea copilăriei pentru câteva ore.

–    Bianca Drăguşanu nu l-a iertat încă pe Cristea! Asistenta lui Capatos şi fotbalistul s-au certat imediat după Crăciun, aşa că diva a decis să plece la Deva, la ai ei, chiar dacă distanţa de la Iaşi era considerabilă. Dar pentru că nu a putut să stea fără ea, Adrian Cristea a urmat-o la scurt timp, iar Revelionul i-a prins împreună. Chiar şi aşa, Bianca spune că nu l-a iertat încă. Motivul conflictului: Cristea vroia să onoreze toate invitaţiile la petreceri, Bianca nu!

–    Actriţa Andreea Pătraşcu a făcut un bilanţ al anului ce tocmai s-a încheiat şi s-a declarat foarte fericită! Blonda spune că logodna cu Cabral a fost cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat şi este nerăbdătoare să se căsătorească în 2011!

–    Laura Cosoi a împlinit 29 de ani şi a celebrat acest moment cu o super-petrecere! În apartamentul vedetei s-au strâns cei mai buni prieteni, care au făcut-o să se simtă minunat. Şi pentru că surprizele nu se opresc aici, Laura va
pleca în vacanţă în Thailanda, împreună cu Smiley, iubitul ei.

Foto: arhiva Ringier

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv