Senzaţional: Unde s-au dus banii de la „Dansez pentru Tine”

De Diana Zagrean, pe

Patru dintre cei 12 câştigători de la Dansez pentru Tine au luat-o pe căi greşite. Află ce au ales ei să facă cu banii câştigaţi la celebrul show de talente.
Ionuţ Tănase şi-a deschis salon de masaj erotic.
Marele câştigător al ultimei ediţii a emisiunii Dansez pentru tine, Ionuţ Tănase a ales să investească banii câştigaţi într-un salon de masaj erotic, în Petroşani. Deşi, la înscriere, spunea că îşi doreşte o viaţă mai bună pentru fraţii lui, care trăiau în condiţii mizere, nimeni nu s-a gândit că la masaj erotic se referea tânărul hunedorean.
Senzaţional: Unde s-au dus banii de la "Dansez pentru Tine"
Ella Dumitru se judecă cu mama ei pentru banii din premiu.
Câştigătoarea sezonului 10 din Dansez pentru Tine nu a cheltuit banii pe tratamente pentru mama ei bolnavă, aşa cum pretindea iniţial. Ba mai mult, tânăra de 19 ani a plecat de acasă şi a intentat proces mamei sale pentru a-i înapoia o parte din cei 60.000 de euro pe care i-a câştigat în concursul de la Pro TV.
Florin Birică nu era orfan şi şi-a dat iubita afară din casă.
Fosta logodnică a câştigătorului primei ediţii a emisiunii Dansez pentru Tine a povestit presei că acesta nu era, de fapt, orfan şi că a dat-o afară din casă la scurt timp după încheierea concursului. Tânăra susţine că banii lui Florin Birică au fost cheltuiţi în mare parte de mama acestuia, cu care el păstrează o strânsă legătură. Din banii câştigaţi, Florin şi-a cumpărat o grasonieră în Iaşi, dar nu a continuat cu planurile de nuntă, ci a alungat-o pe partenera sa de viaţă.
Senzaţional: Unde s-au dus banii de la "Dansez pentru Tine"
Darius Belu s-a mutat la Londra şi nu i-a cumpărat casă mamei sale.
Nici timişoreanul Darius Belu, câştigătorul sezonului 7 din Dansez pentru Tine nu a făcut ce a promis cu banii. Deşi, iniţial, el a luptat pentru a-i oferi o viaţă mai bună mamei sale şi pentru a-i asigura o educaţie fratelui mai mic, Darius se pare că s-a răzgândit. Imediat după câştigarea competiţiei, tânărul a plecat la Londra, unde merge la petreceri şi dă reprezentaţii. Din cei 60.000 euro a cumpărat, într-adevăr o casă, dar una dărăpănată, în care locuieşte tatăl lui, nu mama. Aceasta a ajuns să plece la muncă în străinătate, în timp ce frăţiorul lui cel mic, Dani a rămas în grija bunicilor.
Foto:Shutterstock, Arhiva Libertatea
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!